Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Creșterea a aproape 2,2 miliarde de dolari!Această companie internă de gan este publică în curând?

Producătorul de top Gan va merge în sfârșit public!

Chiar acum, potrivit ultimelor știri de la IFR, o filială a Reuters, Ennostar Inc. intenționează IPO în Hong Kong încă din acest an, urmărind să strângă aproximativ 300 de milioane de dolari (aproximativ 2,16 miliarde RMB).

În prezent, Ennostar Inc. colaborează cu CICC și CMBC International la procesul IPO.

Fondată în 2015, Ennostar Inc. este un lider global în GAN IDM.La începutul lunii februarie a acestui an, Ennostar Inc. a anunțat o serie de realizări pentru 2023 - până în decembrie, expedierea companiei GAN a depășit 500 de milioane de unități, clasându -se pe primul loc la nivel mondial în cota de piață.

În ceea ce privește proiectele, Ennostar Inc. a extins în mod activ producția în ultimii ani:

Încă din noiembrie 2017, Ennostar Inc. a înființat și a început producția primei linii de producție GAN din siliciu de 8 inci din Zhuhai.

În iunie 2018, a fost înființat oficial proiectul Ennostar Inc. Suzhou;În iunie 2021, linia de producție GAN din silicon de 8 inci de 8 inci a anunțat producția în masă.

În noiembrie 2023, Ennostar Inc. a inaugurat oficial un centru global de cercetare și dezvoltare în Suzhou, inițiatând cercetări pe dispozitive GAN de 8 inci și alte tehnologii, care urmărește să construiască o nouă bază de cercetare și dezvoltare pentru materiale și dispozitive cu semiconductor de bandă largă.Concomitent, Ennostar Inc. a deținut, de asemenea, o ceremonie de semnare a împrumutului pentru „Proiectul de extindere a capacității de a doua fază a liniei de producție GaN Chip Based Chip bazată pe siliciu de 8 inci” (adică a treia fază a împrumutului sindicat), asigurând un împrumut de finanțare a proiectului din1,3 miliarde de RMB pentru a sprijini planurile de extindere ale companiei pentru următorii doi ani.

















În ceea ce privește dezvoltarea de produse noi și extinderea pieței, anul trecut, Ennostar Inc. a lansat produse, cum ar fi 700V Gan de înaltă tensiune;Pentru piețele de mare putere, cum ar fi serverele și fotovoltaica, au fost introduse 650V produse pentru a se pregăti pentru mai multe scenarii de aplicare.Încă din 2021, Ennostar Inc. a produs Mass Produsele sale de conducere bidirecțională VGAN de conducere și le-a introdus în smartphone-urile OPPO, devenind primul cip gan din lume care a fost utilizat în întrerupătoarele interne ale telefoanelor inteligente la acea vreme.

Este previzibil faptul că Ennostar Inc. menține un impuls pozitiv în câmpul Gan.Dacă va avea succes în IPO -ul său din acest an, performanțele sale viitoare vor fi și mai așteptate.