Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Politica de calitate

Politica de calitate

Pentru a oferi produse de cea mai bună calitate și servicii perfecte pentru clienți din întreaga lume prin standardizare, inovare tehnologică și îmbunătățire continuă.
Viitorul organizației noastre depinde de calitate.

Politica privind mediul, sănătatea și siguranța

Producem produse ecologice prin inovație tehnologică, conformitatea cu reglementările de mediu, prevenirea poluării, conservarea resurselor și dedicarea noastră îmbunătățirii continue a mediului.
Comunicăm cu regularitate și implicăm toate părțile interesate în eforturile noastre de a menține un sistem eficace de gestionare a mediului, sănătății și siguranței. Această politică de mediu, sănătate și siguranță este pe deplin aprobată de conducere pentru a asigura implementarea acesteia la toate nivelurile din cadrul organizației și este disponibilă publicului.

Politica OH & S

Respectarea cerințelor legale și reglementare, stabilirea unui mediu de lucru sănătos și sigur, instruirea și publicitatea în domeniul sănătății și siguranței și îmbunătățirea continuă a managementului sănătății și siguranței, prevenirea rănilor și a bolilor.

Politica privind substanțele periculoase

Pentru a proteja singurul mediu de trai pentru om, pământ, declarăm că produsele fabricate de componentele IC respectă cerințele RoHS ale UE și clienții aferenți.

Politica muncii

Persoane orientate, personal & client & orientarea spre partenerul de afaceri, respectarea legilor și reglementărilor aplicabile, protejarea mediului, umărirea responsabilităților sociale și îmbunătățirea continuă a acestuia.

Politica eticii în afaceri

Trebuie să respectăm cele mai înalte cerințe etice și suntem hotărâți să: desfășurăm afaceri onest, să interzicem corupția, extorcarea și delapidarea; interzic oferta sau acceptarea de mită; dezvăluie informații privind activitățile de afaceri, structura, situația financiară și performanța; respectarea și protejarea drepturilor de proprietate intelectuală; să respecte principiul corectitudinii afacerilor, publicității și concurenței; proteja confidențialitatea avertizorilor; implică activ în comunitate.
Pentru mai multe informații despre politica noastră privind calitatea, Contacteaza-ne.