Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

RoHS Compliance

RoHS, legislația fără plumb "Directiva 2002/95 / CE privind restricționarea utilizării anumitor substanțe periculoase în echipamentele electrice și electronice" va fi pusă în aplicare în întreaga Comunitate Europeană de la 1 iulie 2006.

Scopul său este simplu - eliminarea a șase substanțe din echipamente electrice și electronice (EEE), contribuind astfel la protecția sănătății umane și a mediului.

Deși RoHS este o directivă a Uniunii Europene (UE), producătorii de EEE din afara Europei trebuie să respecte și această legislație dacă echipamentele pe care le produc sunt importate în cele din urmă într-un stat membru al UE.

RoHS Declarația de conformitate

Compania DAC, în efortul de a sprijini clienții și baza de furnizori, sa angajat să respecte RoHS. În urma acestui efort, vom ajuta producătorii noștri, precum și clienții noștri să gestioneze introducerea RoHS. Inclus în acest proces de gestionare este după cum urmează.
  • Politicile furnizorilor: Informați clienții noștri cu privire la politicile RoHS ale producătorului nostru, deoarece aceste politici continuă să evolueze.
  • Informațiile specifice pentru părți: informați clienții cu privire la detaliile specifice privind numărul de componente, deoarece aceste informații devin disponibile de la furnizorii noștri.
  • Gestiunea stocurilor: furnizați asistență în gestionarea tranziției inventarului neconform cu inventarul compatibil (în special gestionarea conductelor de produse).
  • Cerințele pieței: Păstrați furnizorii noștri anunțați cu cerințele pieței și specifice ale clienților, ceea ce le va permite să fie mai receptivi.
  • Educație: În strânsă colaborare cu partenerii noștri furnizori, DAC va oferi, în măsura posibilităților noastre, clienților noștri și angajaților săi cele mai recente informații disponibile referitoare la RoHS.

Disclaimer: Vă rugăm să rețineți că declarațiile conținute pe această pagină nu reprezintă consultanță juridică și sunt prezentate fără nicio garanție în ceea ce privește exactitatea. Acest material reprezintă interpretarea noastră a reglementărilor de mediu care au fost adoptate sau sunt luate în considerare în diferite regiuni ale lumii. Înainte de a acționa asupra oricăreia dintre aceste informații, va trebui să verificați exactitatea interpretării noastre cu avocatul dvs. propriu.