Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Yageo investește peste 10 miliarde de dolari NT, plantele taiwaneze așteptând să beneficieze

Potrivit Taiwan Media Economic Daily, producătorul de componente pasive Yageo intenționează să investească 10 miliarde de dolari NT (aproximativ 2.311 miliarde RMB) pentru a extinde produse de înaltă calitate, cum ar fi vehiculele industriale. Persoanele din interiorul industriei au subliniat că fabrica de echipamente pentru automatizări Wanrun este de așteptat să beneficieze de acest lucru, iar operațiunea din primul trimestru va fi în jos.

Se raportează că capacitatea de producție a lui Yageo este de aproximativ 50%. Cu toate acestea, pentru a satisface cererea pieței și pentru a răspunde noii ere 5G și a electronicelor auto, Yageo a decis să-și extindă baza de cercetare și dezvoltare și de producție în Taiwan, China, pentru a asigura impulsul de creștere pe termen lung.

În calitate de furnizor de Yageo, producătorul de echipamente Wanrun este de așteptat să beneficieze de optimismul pieței. În plus, Wanrun a dezvăluit anterior că clienții componentelor pasive au planificat extinderea producției și au început să reia comenzile.

Însă, pentru speculații de piață, Wanrun este reticent să comenteze prea mult. Cu toate acestea, Wanrun a spus în continuare că mulți clienți cu componente pasive și-au extins producția de produse de telefonie mobilă 5G și au început deja primul val de comenzi de achiziție de echipamente. Comenzile Wanrun sunt în plină expansiune și este nevoie de numai 1 până la 2 luni pentru a apărea. Acum performanță.

Fermentat de efectul tradițional în afara sezonului, împreună cu faptul că nu au fost luate în calcul comenzile clienților pentru componente pasive, veniturile lui Wanrun în decembrie anul trecut au scăzut la 55,57 milioane NT, o scădere anuală de 35,62%. Oamenii din industrie prognozează că în decembrie anul trecut, partea de jos a operațiunii ar trebui să fie pentru Wanrun, iar primul trimestru al acestui an va scădea.