Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Western Digital a spus că aproape toate liniile de producție în comun au revenit la operațiuni normale. Pierderea întreruperilor de energie electrică a ajuns la 339 milioane dolari.

Potrivit Anandtech, Western Digital a declarat, miercuri, că ea și partenerul său Toshiba Memory (TMC) au restabilit cu succes aproape toate liniile de producție de tip joint venture din Parcul orașului Yokkaichi din Japonia la operațiuni normale. Daunele aduse napolitelor și echipamentelor de fabricație vor determina pierderea Western Digital să ajungă la 339 milioane USD

Pe 15 iunie, întreruperea accidentală de 13 minute în Yokkaichi, Japonia, a afectat echipamentele de producție operate de Western Digital și TMC. Incidentul a deteriorat napolitele procesate și instalațiile de producție ale companiei. Western Digital a spus la sfârșitul lunii iunie că accidentul își va reduce aprovizionarea cu placă NAND în trimestrul al treilea cu aproximativ 6 EB (exabytes), ceea ce ar reprezenta aproximativ jumătate din oferta trimestrială a companiei NAND. Toshiba a confirmat, de asemenea, că placa și echipamentul au fost deteriorate, dar nu au elaborat.

CEO-ul Western Digital, Steve Milligan, a declarat că până în prezent, aproape toată capacitatea departamentului de operațiuni Yokkaichi a fost relansată. El a menționat: „Echipele Western Digital și TMC au lucrat din greu pentru a efectua lucrările de reparație. De acum, aproape toate echipamentele fabuloase au revenit la funcționare normală. "

Western Digital consideră că toate napolitele pierdute vor fi conținute în trimestrul septembrie, dar pierderile vor fi considerabile. În cel de-al patrulea trimestru al anului financiar 2019 (2019Q2), compania a taxat 145 de milioane de dolari în echipamente și operații afectate și intenționează să scadă încă 1,7 până la 190 de milioane de dolari în trimestrul septembrie. Prin urmare, impactul total asupra Western Digital va ajunge la 3,15 până la 339 milioane de dolari SUA.

Pe de altă parte, TMC nu a dezvăluit impactul accidentului, dar dacă a pierdut același număr de napolitane și a trebuit să reia producția, atunci pierderea TMC ar fi comparabilă cu Western Digital. În general, o întrerupere de 13 minute ar costa celor două companii 6,3 - 678 milioane USD.