Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

UMC 8A și B piese de uzină întreruperea electricității, CFO: se estimează că afectează o mică parte a capacității de producție timp de o jumătate de zi

Conform rapoartelor mass-media din Taiwan, UMC se află în zonele de plante 8A și 8B de pe Zhukelixing Road. O avarie de curent electric a avut loc în după-amiaza zilei de 9. Directorul financiar al UMC, Liu Qidong, a confirmat că fumul din sistemul de generare a energiei de urgență a determinat publicul să creadă din greșeală că a avut loc un incendiu. Liu Qidong a spus că centralele 8A și 8B afectate de întreruperea alimentării cu energie electrică au reprezentat aproximativ jumătate din capacitatea de producție a napolitanelor de 8 inci UMC, despre care se suspectează că este cauzată de defecțiuni ale componentelor. Cauza exactă rămâne de investigat în continuare. Sursa de alimentare este încă alimentată de sistemul de generare a energiei de rezervă.

Potrivit lui Wang Yongzhuang, directorul Administrației Științei Bambusului, potrivit unui raport al Grupului de Siguranță pentru Mediu al Administrației Științei Bambusului, echipamentul de alimentare intern UMC Cable1611 a fost avariat și echipamentul cu azot a eșuat. Alimentarea la fața locului a sistemului de azot a crescut, iar puterea evaporatorului a crescut, provocând condensarea apei. Cantitatea de fum a crescut; echipamentul original cu azot a fost activat și echipamentul de rezervă a fost închis. În plus, din cauza defecțiunii echipamentelor electrice, s-a produs un zgomot puternic la activarea generatorului, iar motorina a ars incomplet pentru a emite fum negru în perioada inițială de pornire, ceea ce a determinat publicul să înțeleagă greșit alarma de incendiu.

Dintr-o dată a avut loc o explozie de la UMC în această după-amiază și fum puternic a ieșit din acoperiș. Departamentul de pompieri Hsinchu a expediat un camion chimic pentru salvare. Pompierii au venit la fața locului și au constatat că uzina era defectă din cauza supraîncărcării generatoarelor din uzină. Unii fum negru și fum alb au fost emiși de vaporii de apă. Nu a fost foc.

Directorul financiar al UMC, Liu Qidong, a confirmat că după-amiaza a avut loc o întrerupere a energiei electrice în zona centralei 8AB și se suspectează că ar fi o defecțiune a componentelor și nu ar fi fost victime. În principal, deoarece generatorul a început să emită fum, instalația este în prezent lipsită de energie și sistemul de generare a energiei de urgență a fost activat. În ceea ce privește impactul asupra operațiunilor, el a spus că produsele 8A și 8B ale UMC reprezentau aproximativ jumătate din fabrica de napolitane de 8 inci UMC.

Liu Qidong a spus că cauza întreruperii curentului este încă în curs de investigare. Se așteaptă ca alimentarea cu energie electrică să fie restabilită în curând și să nu existe victime. Sistemul de alimentare neîntreruptibil a fost activat, iar producția va fi reluată atunci când alimentarea este complet restabilită. Afectează ușor operațiunile. Deoarece capacitatea de producție actuală de 8 inci continuă să fie insuficientă, se preconizează că accidentul va face ca situația de aprovizionare să fie mai severă.

Fabricile 8AB, 8C și 8D afectate de UMC au o capacitate totală de producție lunară de peste 130.000 de unități de 8 inci. Liu Qidong a spus că accidentul de salt de putere va pierde o mică parte din capacitatea de producție timp de o jumătate de zi și va suplini cât mai mult posibil decalajul de capacitate pierdut. Se așteaptă să afecteze ușor operațiunea, iar impactul real rămâne de verificat.