Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 888 5G acceptă noua serie Samsung Galaxy S21

Pe 14 ianuarie 2021, Qualcomm Technologies a anunțat că cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon ™ 888 5G acceptă cel mai avansat smartphone nou Samsung seria Samsung Galaxy S21, inclusiv unele versiuni regionale ale S21, S21 + și S21 Ultra. Snapdragon 888 integrează inovații tehnologice mobile de top din industrie, precum 5G, AI, jocuri și imagistică, și își propune să construiască terminale mobile emblematice în camere profesionale, asistenți personali inteligenți și terminale de top pentru jocuri.

Alex Katouzian, vicepreședinte senior și director general pentru afaceri mobile, computere și infrastructură ale Qualcomm Technologies, a declarat: „Suntem foarte încântați să continuăm cooperarea noastră strategică pe termen lung cu Samsung Electronics pentru a aduce o serie de ultimele descoperiri mobile Experiența este adusă consumatorilor. Unele versiuni regionale ale noii serii Samsung Galaxy S21, susținute de platforma mobilă de vârf a Snapdragon 888, vor stimula și mai mult posibilitățile infinite ale experienței mobile. "

KJ Kim, vicepreședinte executiv și șef al departamentului de cercetare și dezvoltare a telefoanelor mobile din divizia de comunicații mobile Samsung Electronics, a declarat: „Samsung s-a angajat să ofere consumatorilor cea mai inovatoare experiență mobilă. Noul Galaxy S21 este echipat cu platforma mobilă emblematică a Snapdragon 888 5G. Unele versiuni regionale vor continua să implementeze această viziune. Noua serie Samsung Galaxy S21 poate suporta cele mai avansate conexiuni 5G, AI din partea terminalului și funcții de imagine de ultimă oră. "

Seria Samsung Galaxy S21 profită din plin de principalele îmbunătățiri arhitecturale ale Snapdragon 888. Snapdragon 888 folosește cea mai recentă tehnologie de proces de 5nm și integrează procesorul Qualcomm Kryo ™ 680 bazat pe Arm Cortex-X1. Performanța generală a procesorului este crescută cu până la 25% comparativ cu platforma generației anterioare și suportă o frecvență de până la 2,84 GHz. GPU Qualcomm Adreno ™ 660 a realizat până acum cea mai semnificativă îmbunătățire a performanței, cu o viteză de redare grafică cu până la 35% mai mare decât platforma generației anterioare. Motorul Qualcomm AI de generație a șasea, nou conceput, include noul procesor Qualcomm Hexagon ™ 780, care combină AI cu imagini profesionale, jocuri de nivel superior, conexiuni extrem de rapide și mai multe funcții pentru a oferi experiență mobilă de nivel superior. Snapdragon 888 poate oferi performanțe AI de vârf în industrie, performanța pe watt este de 3 ori mai mare decât platforma generației anterioare și acceptă 26 trilioane de operațiuni pe secundă (26 TOPS) putere de calcul puternică.

Modemul Snapdragon X60 5G și sistemul de frecvență radio integrat de Snapdragon 888 sunt soluția Qualcomm de la a treia generație modem-antenă. Suportă agregarea sub-6 GHz a purtătorului și unda milimetrică și poate oferi cea mai rapidă viteză de rețea comercială 5G din lume până la 7,5 Gbps. Suportând aproape toate rețelele majore din lume, modemul și sistemul de frecvență radio Snapdragon X60 5G acceptă, de asemenea, o acoperire excelentă a rețelei, inclusiv utilizarea tehnologiei de partajare dinamică a spectrului (DSS) pentru a realiza o acoperire a rețelei 5G la nivel național.

Seria Samsung Galaxy S21 folosește pe deplin noul Qualcomm Spectra ™ 580 de pe Snapdragon 888. Cele trei ISP-uri acceptate de acesta pot procesa 2,7 miliarde de pixeli pe secundă și pot realiza fotografii simultane cu trei camere. Snapdragon 888 acceptă, de asemenea, captarea de imagini de înaltă rezoluție în mișcare ultra-mare la 120 fps, filmare 4K HDR și fotografiere în format HEIF.

Seria Samsung Galaxy S21 folosește și senzorul Qualcomm 3D Sonic de a doua generație, senzorul de amprentă sub ecran cu cea mai mare zonă de recunoaștere din smartphone-ul actual.Dimensiunea senzorului este de 8x8mm, care este conceput pentru a sprijini terminalul să colecteze imagini de amprentă cu o suprafață mai mare decât soluția din generația anterioară, îmbunătățind astfel experiența utilizatorului.Comparativ cu generația anterioară, viteza senzorului ultrasonic Samsung Galaxy S21 este mărită cu 30%, iar zona de recunoaștere este de 1,7 ori mai mare decât a generației anterioare.Diferit de alte soluții de autentificare a identității, senzorul 3D Sonic de la Qualcomm folosește tehnologie bazată pe acustică pentru a obține caracteristicile unice ale amprentelor fiecărui utilizator.