Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Coreea de Sud: Regulamentul de export al Japoniei de fluorură de hidrogen lichid nu a afectat companiile coreene

Potrivit rapoartelor, Yonhap a spus în versiunea sa japoneză că exportul de Japonia a controlului semiconductorilor și a materialelor avansate de panou pentru Coreea de Sud nu a avut prea multe efecte asupra producției companiilor coreene.

La programul radio la care a participat ministrul industriei, comerțului și resurselor din Coreea, Cheng Yunmo a declarat că Japonia va exporta polionionimidă fluorurată, fotorezistă, fluorură de hidrogen și semiconductori de înaltă puritate în Coreea la începutul lunii iulie 2019. Materiile prime avansate au fost a fost reglementată și nu a fost aprobată licența de export pentru fluorură de hidrogen lichid, dar au fost asigurate materiale alternative bune. Acest control al exportului nu a avut prea mult impact asupra producției companiilor coreene.

Ca răspuns la controalele de export ale Japoniei, Coreea de Sud a depus o plângere la Organizația Mondială a Comerțului (OMC), iar Japonia și Coreea de Sud vor organiza, de asemenea, o a doua coordonare pe 19 noiembrie. Cheng Yunmo a spus: „Deși Japonia nu este de așteptat să facă o schimbare mare în poziția sa, va continua să facă propuneri de dialog continuu. "