Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Similar cu cota de piață a LTE, situația pe piața 5G a Coreei de Sud este treptat stabilizată

Conform statisticilor Ministerului Științei, Tehnologiei, Informației și Comunicării din Republica Coreea, după ce SK Telecom a consolidat promovarea soluției 5G, piața telecomunicațiilor 5G a format treptat o situație 5: 3: 2, similară LTE. perioadă.

Conform mass-media tehnologiei coreene, „DIGITALTIMES”, Ministerul Științei, Tehnologiei și Informației și Comunicațiilor a anunțat statistici în data de 3. La sfârșitul lunii iulie a acestui an, numărul utilizatorilor de 5G din Coreea a fost de 1.91.170, cu o creștere de 574.840 față de luna precedentă. Conform datelor anterioare, numărul de utilizatori 5G în aprilie a fost de numai 27.1686, iar acesta a crescut la 512.529 în mai. De când numărul de oameni a depășit 500.000, rata de creștere a crescut. Posibilitatea de a depăși 5 milioane în acest an este în creștere. Mare.

În iulie, SK Telecom avea 790.241 1.5 5 utilizatori, KT avea 590.661, iar LG U + avea 520.385. De remarcat că creșterea netă a utilizatorilor de SK Telecom în iulie a ajuns la 260.895, iar cota de piață a crescut la 41,4%.

La începutul deschiderii rețelei 5G, KT a câștigat odată campionatul orașului, dar după ce SK Telecom a venit în prim plan, KT și LG U + au început să concureze pentru locul doi pe piață. În iunie, cota de piață LG U + 5G a fost de 31,6%, conducând KT (30,4%) aproximativ 2%, dar după iulie, cota de piață KT și LG U + 5G au fost de 30,8%, 23,8%, KT și LG U + au deschis diferența. Piața se aștepta inițial că piața 5G va forma o situație 4: 3: 3, dar odată cu declinul rapid al cotei de piață LG U +, modelul pieței 5G s-a apropiat treptat de 5: 3: 2 în perioada LTE.

& quot; Știri Yonhap & quot; De asemenea, a subliniat că, după lansarea flagship-ului 5G Galaxy Note10 în august, utilizatorii 5G au crescut cu 850.000. În această lună, telefonul mobil 5G Samsung Galaxy A90 5G și LG LG V50S ThinQ vor fi lansate pe piața 5G. putere. Persoanele relevante din industria telecomunicațiilor se așteaptă ca, odată cu creșterea numărului de telefoane mobile 5G și intensificarea concurenței în rândul operatorilor de telecomunicații, Coreea de Sud urmează să atingă obiectivul de 5 milioane de utilizatori 5G în decursul anului.