Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung dublează comenzile ODM din China, furnizorii de piese din Coreea de Sud se află într-o situație de viață sau de moarte

Conform raportului THE ELEC, datorită scăderii puternice a producției de smartphone-uri Samsung, furnizorii săi de piese coreene se așteaptă câștiguri slabe în trimestrul doi.

Conform unor surse din cadrul Samsung, Samsung a redus producția de smartphone-uri în aprilie la 10 milioane de unități, o scădere semnificativă față de obișnuitele 25 de milioane de unități pe lună. O persoană cu cunoștințe directe a dezvăluit că aceasta este o situație de „viață sau deces” pentru unele companii.

Una dintre persoanele familiare cu această problemă a spus că, datorită planului de vânzări Samsung pentru prima jumătate a anului 2020, veniturile companiei în primul trimestru au fost destul de bune, dar comenzile vor fi „reduse brusc” în al doilea trimestru. .

O altă persoană familiară problemei a spus că comenzile Samsung Electronics către producătorii de ODM din China s-au dublat față de anul precedent. În același timp, datorită contracției pieței smartphone-urilor din cauza epidemiei COVID-19, se preconizează că vânzările producătorilor de PCB din Coreea de Sud în al doilea trimestru vor scădea cu 30%.

În plus, o altă persoană familiarizată cu situația a subliniat că Samsung se autoasamblează și modulul camerei smartphone-ului său, iar această lucrare a fost realizată anterior de un subcontractant.

Oamenii familiarizați cu această problemă, de asemenea, au spus că majoritatea companiilor au pierdut ordine pentru asamblarea camerelor cu trei sau patru camere pentru Samsung, ceea ce a dus la o scădere a vânzărilor și a profiturilor lor.

În mod similar, majoritatea producătorilor de lentile nu au reușit să obțină profit în primul trimestru și se așteaptă să piardă din nou în al doilea trimestru. Cu toate acestea, se raportează că Samsung se așteaptă intern ca cererea de smartphone-uri să crească în trimestrul al treilea, iar în al patrulea trimestru, datorită posibilei reveniri a COVID-19, cererea va scădea din nou.