Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ecranul filmului Samsung Onyx debutează în Australia

Recent, Samsung Electronics a instalat ecranul Onyx în HOYTS EntertainmentQuarter în Moore Park, Sydney. Aceasta este prima dată când ecranul de film OnyxLED a aterizat în Australia. Noul produs folosește cel mai recent ecran LED OnyxCinema Samsung de 14 metri. Până în martie a acestui an, Samsung Electronics va instala, de asemenea, un alt ecran Onyx de 10 metri lungime la HOYTSHighpoint din Melbourne, Australia.

HyeseungHa, vicepreședinte senior al afișajului vizual la Samsung Electronics, a declarat: „Pe măsură ce piața mondială a filmelor continuă să evolueze, teatrele caută noi modalități de a îmbunătăți experiența de vizionare a filmelor”. Clienții săi oferă o experiență vizuală distinctivă. Suntem încântați de partenerul cu HOYTS pentru a ajuta la prezentarea produselor pe care le putem oferi în calitate de imagine de teatru și pentru a oferi o experiență bună publicului nostru, readucându-le din nou la cinematograf din nou.

Se raportează că HOYTS este lider în industria divertismentului, cu peste 50 de cinematografe în Australia și Noua Zeelandă. HOYTS EntertainmentQuarter, recent renovat, situat în Parcul Moore, Sydney, va servi drept cinematograf pilot al HOYTS și va găzdui premiere blockbuster australiene și evenimente pe covorul roșu.

"Suntem mereu în căutarea de noi modalități de a rămâne în față și de a oferi oaspeților noștri lucruri neașteptate", a declarat Damian Keogh, CEO și președinte al grupului HOYTS. "De aceea, conducem și integrăm primul ecran OnyxCinemaLED în noi Motivul cinematografiei. Aceste ecrane schimbă complet regulile jocului și oferim oaspeților noștri o experiență inedită de film și divertisment."

Ecranul instalat de HOYTS de data aceasta combină rezoluția 4K, calitatea imaginii HDR și luminozitatea maximă de 146fL, care este de aproape zece ori mai mare decât cea a tehnologiei standard a proiectorului.

Prin cooperarea cu Teatrul Pacific din Los Angeles, Cinema Cinema Capital din Beijing, China și Teatrul Sihlcity din ArenaCinemas, Zurich, Elveția, ecranele LED Onyx Samsung au fost instalate în marile orașe din întreaga lume.