Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Israelul ajunge la un acord cu Statele Unite sau va exclude China să participe la construcția rețelei 5G

Potrivit Reuters, Israelul și Statele Unite ajung la un acord pentru a bloca companiile chineze precum Huawei să participe la construcțiile locale 5G.

Raportul a subliniat că un oficial american fără nume a spus că Israelul și Statele Unite ajung la un acord, cele două țări vor semna un memorandum de înțelegere în câteva săptămâni, Israelul va promite să nu folosească tehnologia chineză în următoarea generație mobilă 5G a Israelului. retea de telecomunicatii

Mass-media străină a susținut că Israelul și Statele Unite au semnat un memorandum de înțelegere ca parte a planului rețelei curate a Statelor Unite pentru a elimina amenințările pe termen lung ale Chinei cu privire la confidențialitatea, securitatea și drepturile omului din lumea liberă a datelor.

Pe 5 din această lună, secretarul de stat american, Michael Pompeo, a anunțat planul pentru Net Network (Clean Network) de a reduce potențialele riscuri de securitate națională, inclusiv retragerea Huawei și a altor companii chineze de telecomunicații care operează permise în Statele Unite și eliminarea Aplicația „de încredere” din China.

Statele Unite își unesc forțele cu aliații săi pentru a interzice companiile chineze, iar harta globală 5G a Huawei este slăbită. Departamentul de Stat al SUA susține că Regatul Unit, Israel, Australia, Canada, Japonia și țările europene sunt aliați ai planului de la Washington Clean Network.

În plus, potrivit rapoartelor mass-media străine de joi, India intenționează să excludă Huawei și ZTE de la participarea la construcția 5G a Indiei.