Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Intel: Vânzarea afacerilor cu cipuri Modem către Apple este complet Qualcomm

Intel Corps a declarat într-un proces de judecată azi că vânzarea afacerilor cu cipuri de modem către Apple a fost forțată complet de autorizarea nedreaptă a lui Qualcomm. Încă din ianuarie 2017, Comisia Federală a Comerțului (FTC) din Statele Unite a depus o acuzație antitrust împotriva Qualcomm, spunând că politica de autorizare a brevetelor Qualcomm a încălcat legile federale și a constituit o concurență neloială.

În luna mai a acestui an, Lucy Koh, judecătorul de la Judecătoria Districtului, a emis o hotărâre în favoarea FTC, constatând că Qualcomm a aglomerat ilegal concurenții de pe piața de cipuri de telefonie inteligentă.

Cu toate acestea, Qualcomm a făcut apel la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al nouălea circuit, în speranța de a inversa hotărârea anterioară a instanței. Astăzi, Intel a declarat într-o înregistrare la Curtea de Apel a celui de-al nouălea circuit că a fost Qualcomm care a forțat Intel să se retragă de pe piața de cipuri Modem.

Intel a mai spus că Curtea de Apel ar trebui să sprijine hotărârile anterioare ale Curții de District San Jose. Steven R. Rodgers, avocatul general al Intel, a mai spus astăzi într-o postare pe blog: „Am investit miliarde de dolari, am angajat mii de angajați și am achiziționat două companii înainte de a construi un produs inovator de clasă mondială (cip Modem). de Apple iPhone 11. Dar în ultimă analiză, nu putem încă să depășim obstacolele artificiale și insurmontabile cauzate de Qualcomm în fața concurenței loiale, obligându-ne să ieșim din piața Modem în acest an. "

Intel este principalul concurent Qualcomm în domeniul cipurilor de modem și oferă cipuri de modem pentru Apple iPhone 11. Dar, în iulie a acestui an, Intel a anunțat un acord cu Apple, care va achiziționa cea mai mare parte a activității modemului Intel pentru smartphone-uri.

Conform acordului, aproximativ 2.200 de angajați Intel se vor alătura Apple, inclusiv proprietate intelectuală, echipamente și închirieri conexe. Tranzacția este în valoare de 1 miliard de dolari și este de așteptat să se încheie în al patrulea trimestru al acestui an.