Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Calitatea imaginii îmbunătățită! Toshiba Image intenționează să lanseze TV cu motor Regza 8k

Potrivit rețelei de media IT, Toshiba Imaging Solutions a anunțat astăzi că dezvoltă un televizor cu un motor Regza 8K. Motorul în sine este compatibil cu diferite dispozitive de 8K, cum ar fi EL organic și cristal lichid.

Este raportat că în expoziția de fotografie întârziată „Light in the” din Qingshui Daisuke, produsul va fi utilizat pentru a afișa lucrări de 8 K folosind fotografie cu întârziere. Această lucrare va fi folosită și ca videoclip promoțional Regza.

Potrivit lui Yamashita Miyuki, directorul Departamentului pentru Dezvoltarea Tehnologiei Audiovizuale a Toshiba Imaging Solutions, obiectivul lor este de a atinge cea mai înaltă calitate din lume, folosind tehnologie de super-rezoluție pentru a procesa imagini și video și a reproduce calitatea naturală a imaginii.

În ceea ce privește viitoarea direcție de cercetare a Regza, Toshiba Image a spus că studiază noi tehnologii pentru conectarea motoarelor de procesare a imaginilor la cloud. "Deși modul de utilizare a AI pentru a ajusta calitatea imaginii este într-o continuă evoluție, suntem mai încrezători în tehnologia cloud și vom mai face un salt în tehnologia de ajustare a calității imaginii."

Motorul 8K REGZA nu este compatibil numai cu EL organic și cu cristal lichid, dar poate fi folosit și pentru prelucrarea de înaltă calitate a motorului REGZA 4K în viitor.

Data lansării modelului 8K Regza TV nu este încă clară.