Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Huawei confirmă adăugarea unui departament de cipuri pentru drivere de ecran, primul șofer OLED HiSilicon este deja în producție

Potrivit NetEase Technology, ca răspuns la rapoartele anterioare ale pieței, CEO-ul afacerii de consum Huawei Yu Chengdong a emis o notificare pentru a înființa o unitate de afaceri a produsului afișat. Huawei a spus că, într-adevăr, a fost înființat departamentul. Potrivit lanțului industrial, Huawei lucra la proiecte conexe încă de la sfârșitul anului 2019, iar primul șofer OLED al Huawei HiSilicon era deja în producție.


Astăzi, bloggerii digitali au dezvăluit că Yu Chengdong a emis recent un document intitulat „Notificare privind înființarea unității de afaceri a terminalelor de cip în domeniul produselor cu drivere de afișare”. Documentul arăta că Huawei intenționează să înființeze un departament care să facă cipuri de drivere de ecran și să intre în industria ecranelor.

Față de strangularea continuă a Statelor Unite, Huawei pare să dorească inversarea status quo-ului bazat pe importuri pentru piese conexe.