Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Prima licență de export? Exporturile Japoniei de fluorură de hidrogen în Coreea în septembrie: 100 kg

Pe 30 octombrie, potrivit rapoartelor mass-media japoneze, exporturile japoneze de fluorură de hidrogen în Coreea de Sud în septembrie au fost de 100 kg, comparativ cu 3.283 tone din septembrie anul trecut, care a fost 99,9%, iar exporturile au fost de 3.723 milioane de yeni, în scădere cu 99,4% față de anul anterior -an.

Conform rapoartelor anterioare, ordinul de restricție comercială îngreunează Coreea de Sud achiziționarea de fluorură de hidrogen din Japonia. În luna august a acestui an, exporturile Japoniei de fluorură de hidrogen în Coreea și exporturile au fost zero.

Pe 4 iulie a acestui an, Japonia a restricționat oficial exportul a trei materiale semiconductoare cheie, fluorură de hidrogen, fotorezistență și fluoropolimidă, în Japonia. În lună, exporturile Japoniei de fluorură de hidrogen în Coreea de Sud au scăzut la 479 de tone, o scădere accentuată de 83,7%.

Când companiile japoneze au exportat aceste trei materiale semiconductoare în Coreea, acestea ar putea obține o licență de export de trei ani. După intrarea în vigoare a controlului exportului, fiecare export trebuie să fie autorizat separat, iar procedurile devin foarte complicate, iar timpul necesar pentru trecerea licenței poate fi de până la 90 de zile.

La sfârșitul lunii trecute, guvernul japonez a emis un număr de trei licențe de export (pe 7, 19 și, respectiv, 29 și 29 august), dintre care două fotorezistente, una a fost fluorură de hidrogen, iar fluorura de hidrogen 100KG a fost exportată în Septembrie. Ar trebui să fie cererea de licență de export.