Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Toți angajații suspendă programul insulei periferice! TSMC încurajează angajații din linia de producție să lucreze de acasă

Potrivit Economic Daily, un nou tip de coronavirus s-a răspândit la nivel mondial, iar Europa și alte locuri au devenit cele mai afectate zone. În acest context, TSMC, un lider de turnătorie, încurajează angajații din linia fără producție să lucreze de acasă, în timp ce compania i-a făcut pe toți angajații să suspende programul insulei periferice.

În seara zilei de 18, TSMC a anunțat că un angajat a fost diagnosticat cu o nouă pneumonie coronariană, astfel încât a fost luată o decizie internă de a începe un model de operare de birou de grup.

În acest sens, TSMC a spus că, pe lângă diferite birouri regionale, modelul de birou de grup include și opțiunea de birou de acasă. Compania încurajează angajații din linia fără producție să utilizeze mai mult biroul de acasă până în 12 aprilie. Se raportează că angajații companiei care nu produc producție sunt aproximativ 30.000 de persoane.

În ceea ce privește insulele periferice, TSMC a evitat anterior mai ales călătoriile de afaceri inutile, iar odată cu intensificarea epidemiei globale, TSMC a suspendat toate planurile insulare ale angajaților.

Cu toate acestea, în același timp, TSMC a subliniat, de asemenea, că funcționarea curentă a liniei de producție rămâne normală și operația nu este afectată.