Pentru a începe colaborarea, IP-ul de monitorizare a Proteantecs a fost pre-integrat cu succes în AndeScore® AX45MPV, un procesor vector cu mai multe nuclee RISC-V pe 64 de biți.Acest nucleu, care prezintă un puternic de prelucrare a vectorului RISC-V și capacități de execuție paralele, a fost adoptat de mai mult de zece aplicații cu seturi de date mari, inclusiv inferență și instruire AI, procesarea semnalului și calculul științific, de la lansarea sa în 2022. Clienții pot începe cu ușurință lucrările de proiectare pe acest nucleu licențiat după integrarea IP pre-validată, scurtarea ciclurilor de dezvoltare și accelerarea timpului pe piață.
Dr. Su Hongmeng, director general și director tehnologic al Andes Technology, a declarat: "ProterantiCS oferă cele mai cuprinzătoare și puternice soluții de monitorizare cu un singur chip din industrie. Pe măsură ce cipurile devin mai complexe, monitorizarea devine crucială, în special în aplicațiile AI.produse. "
Această colaborare evidențiază angajamentul continuu atât al tehnologiei Andes, cât și al proteinelor pentru avansarea standardului deschis RISC-V.Rapoartele indică faptul că până în 2030, expedierea anuală a cipurilor SOC bazate pe RISC-V este de așteptat să depășească 16 miliarde.Atât tehnologia Andes, cât și proteinerele sunt membri activi ai RISC-V International, o organizație globală nonprofit a cărei misiune este de a promova arhitectura setului de instrucțiuni RISC-V (ISA).Andes Technology este un membru premier fondator al RISC-V International, în timp ce Proteantecs este un membru strategic.
„Cu aplicații de înaltă performanță, densitate de calcul ridicată și tehnologii avansate de ambalare-în special dezvoltarea rapidă a evoluției modelelor AI și a sarcinilor de muncă-monitorizarea cu cipuri s-a schimbat de la un lux la o necesitate”, a declarat Uzi Baruch, ofițerul șef al strategiei de proteine."Colaborarea cu Andes Technology, un lider în ecosistemul RISC-V și dezvoltarea de bază AI, permite mai multor dispozitive SOC să beneficieze de soluțiile proteantelor. Cu aplicații de monitorizare în timp real, putem preveni proactiv defecțiunile și să oferim capabilități unice de a reduce consumul de energie și de a îmbunătăți performanța în moduri.