Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Xilinx anunță raportul financiar pentru primul trimestru pentru noul an fiscal, Business Data Business Soars

Xilinx a anunțat săptămâna trecută primul trimestru al raportului financiar fiscal 2021. Venitul său net a fost de 727 milioane dolari SUA, cu o scădere de 4% față de trimestrul precedent și o scădere de 14% față de aceeași perioadă a anului trecut. Profitul net a fost de 94 milioane USD. Aceasta este în scădere cu 42% față de trimestrul precedent și 61% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Printre ei, ponderea veniturilor din America de Nord și Europa a scăzut, de la 37% și 18% în trimestrul precedent la 26% și 13% în trimestru, în timp ce regiunea Asia-Pacific a crescut de la 37% la 54% într-un singur a căzut în jos În activitatea principală, proporțiile întreprinderilor de simulare analogice și digitale, industriale, de testare și măsurare nu s-au schimbat prea mult, reprezentând 45% în primul trimestru, în timp ce sectoarele auto, de radiodifuziune și de consum au scăzut într-o anumită măsură, reprezentând 12 %. Afacerea conexiunilor wireless a reprezentat 32%, cu o revenire de 27% față de trimestrul precedent. Activitatea centrelor de date continuă să crească, cu o creștere de 10% față de trimestrul precedent, cu o rată de creștere anuală de 104%.

În apelul conferinței pentru raportul de câștiguri al trimestrului, CFO, Brice Hill, de la Xilinx, a declarat că creșterea activității centrelor de date depinde în principal de soluția de carduri de rețea inteligentă SmartNIC, soluția de implementare a calculatoare AI a furnizorului de servicii cloud și de veniturile puternice obținute din achiziția de Solarflare anul trecut. contribuţie. Deși afacerea cu conexiuni prin cablu și wireless a crescut în comparație cu trimestrul precedent, a înregistrat o scădere de 33% față de aceeași perioadă a anului trecut, în principal din cauza restricțiilor comerciale ale Huawei și a tranziției produselor legate de ASIC. Performanța afacerii cu fir este în principal extinderea accelerată a rețelelor de bază legate de 5G, în timp ce afacerea wireless beneficiază de popularizarea pe scară largă a 5G în China. Stagnarea fabricilor de automobile, a evenimentelor sportive și a producției media a avut un impact relativ mare pe piața auto și pe piața terminalelor de difuzare.

Xilinx are multe aspecte importante în acest trimestru. În iunie, a lansat primul FPGA de 20 de metri spațiu al industriei, care asigură o toleranță excelentă la radiații și performanțe ultra-înalte și de lățime de bandă și este proiectat pentru aplicații prin satelit și spațiu. Vizând creșterea continuă a centrului de date și a piețelor de conexiuni cu fir și fără fir, Xilinx a lansat, de asemenea, noul FPGA Virtex UltraScale + VU57P în acest trimestru pentru lucrări sensibile la întârziere, în timp ce întrunește un proces de date ultra-ridicat și memorie rapidă.

De asemenea, Xilinx a oferit îndrumări pentru al doilea trimestru al acestui an fiscal, în care se preconizează că veniturile vor fi cuprinse între 730 și 780 de milioane de dolari SUA, iar marja de profit brut este estimată la 68,5% la 71,5%.