Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Cu o cerere puternică a terminalelor, se așteaptă ca producătorii de componente pasive Yageo și Huaxinke să își continue veniturile bune din trimestrul III

Potrivit cifrelor digitale, datorită fermentării continue a „economiei de origine”, împreună cu lansarea noilor mașini și console de jocuri ale producătorilor de mărci, cererea de centre de date și servere este puternică. Principalii producători de componente pasive Yageo și Huaxinke au avut ambele venituri din luna august comparativ cu luna trecută. Creștere, vizibilitatea comenzilor în trimestrul al treilea este clară și se așteaptă ca veniturile dintr-un singur trimestru să continue să obțină rezultate bune.

Se raportează că, beneficiind de o cerere puternică pentru telefoane mobile, NB / PC, gestionarea / încărcarea energiei, servere, eforturi crescute de aprovizionare a clienților și îmbunătățirea treptată a capacității de producție și a inventarului din fabrică, veniturile din august ale lui Yageo au fost de NT 7,295 miliarde USD, o creștere de 4,1% în fiecare an. Creșterea cu 114%. Așteptând cu nerăbdare trimestrul patru, există încă factori incerti, cum ar fi situația epidemică și războiul comercial sino-american. Yageo va continua să observe și să facă ajustări dinamice.

Conform raportului, veniturile inițiale ale Yageo și Kemei arată ambele o tendință ascendentă, reprezentând aproximativ 6 până la 3, iar proporția nu se va schimba drastic în viitor. După ce New Yageo a fuzionat cu Kemei, cota de piață actuală MLCC a ajuns la 15%, ocupând locul trei în producția totală, al doilea doar după Murata Manufacturing (31%) și Samsung Electro-Mechanics (19%).

Deoarece cererea legată de NB este mai puternică decât trimestrul precedent, iar cererea legată de 5G continuă să se încălzească, vizibilitatea Huaxinke a comenzilor la îndemână a fost clară pentru un trimestru, iar cererea pentru MLCC și LTCC este puternică, iar actualul plan de extindere este încă în desfășurare. Veniturile din august ale companiei au atins 3,41 miliarde de dolari, o creștere lunară de 1,4% și o creștere anuală de 39,7%. Așteptând cu nerăbdare trimestrul al patrulea, dacă epidemia continuă, comenzile pentru NB și consolele de jocuri conduse de „economia de origine” vor continua.