Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Care este modul „centrat pe date” de a da răspunsului Intel?

Cum să se implementeze strategic întreprinderi în era centrată pe date, cum să săpăm în profunzime în valoarea datelor. Aceasta este provocarea cu care trebuie să se confrunte orice afacere. Pe 6 august, Intel a organizat întâlnirea de partajare a experienței utilizatorului platformei scalabile Xeon Strong la Beijing, introducând gândirea strategică a Intel pe această problemă și împărtășind-o prin a patra paradigmă, Jinshanyun, Haixin Kejin, Ningde Times și alți clienți. Cele mai bune practici în domeniile de analiză a datelor, servicii cloud, inteligență artificială și fabricație inteligentă.

Potrivit doamnei Liang Yali, directorul general al Intel Corporation Industry Solutions Group China, au loc schimbări ale industriei centrate pe date. În special, în ultimii doi ani, cantitatea totală de date produse la nivel mondial a reprezentat până în prezent 90% din toate datele. Din păcate, doar un procent mic din date este de fapt analizat și publicat. „În era centrată pe date, cum să obții rapid informații și să obții o creștere a valorii este o problemă urgentă pentru întreprinderi.” Liang Yali a spus că „Intel” se angajează să creeze produse puternice, stabile, fiabile și eficiente centrate pe date. Combinați pentru a satisface cerințele privind volumul de muncă al diferitelor industrii și scenarii de aplicații, ajutați întreprinderile să-și îmbunătățească avantajele concurențiale principale și apoi să consolidați transformarea și modernizarea industriei Baibai. & Quot;

Dna Liang Yali, director general, Intel Industry Solutions Group China

Intel a construit o troică pentru centrul de date modern. În primul rând, calculul securizat al datelor este punctul central al centrului de date. Procesoarele scalabile Intel® Xeon® din a doua generație sunt concepute pentru inovațiile de modernizare a centrelor de date care îmbunătățesc eficiența operațională a unei game largi de infrastructură, aplicații de întreprindere și aplicații tehnice de calcul pentru a îmbunătăți costul total de proprietate (TCO) și pentru a îmbunătăți productivitatea utilizatorului. Comparativ cu generația anterioară, sistemele construite pe procesoare Xeon din a doua generație se concentrează pe construirea de servicii mai agile și capabilități avansate.

În al doilea rând, centrele de date au nevoie de capacități mai puternice de stocare a datelor. Acesta este locul în care tehnologia AuroraTM vine la îndemână. Memoria persistentă din clasa centrelor de date Intel® AoTengTM combină capacitatea ridicată, economia și durabilitatea într-un mod fără precedent pentru a minimiza latența ridicată a achiziției de date din stocarea sistemului.

În cele din urmă, centrele de date necesită un transfer de date mai rapid. Din acest motiv, Intel oferă o serie de tehnologii reprezentate de fotoni de siliciu, care pot îmbunătăți mult capacitatea de transmitere a datelor și pot rezolva gâtul de transmisie.

Liang Yali a concluzionat: „Tehnologia produsului centrat pe date Intel este concepută pentru a ajuta companiile să realizeze un transfer de date mai rapid, o stocare mai puternică și o prelucrare mai mare bazată pe soluții optimizate, obținând astfel informații despre date, creând valoare de afaceri și realizând un upgrade. & Quot;

În cadrul conferinței, șefii celui de-al patrulea paradigmă și Jinshan Cloud au prezentat cum să construiască un software AI și un sistem de integrare hardware de clasă întreprindere bazat pe procesorul scalabil Intel Xeon din a doua generație și soluții de memorie și stocare a datelor de la Intel AoTeng. Produse metalice nude, pentru a răspunde nevoilor de utilizare a mai multor scenarii și pentru a optimiza alocarea resurselor.

A patra paradigmă auto-dezvoltată software și integrare hardware sistem de integrare AI SageOne, datorită combinației dintre platforma scalabilă Intel Xeon și memoria persistentă Intel AoTeng, performanța este cu mult înaintea cadrului comun al industriei. Jinshan Cloud a creat un cluster instalat distribuit. Bazat pe procesorul Intel Xeon Gold și memoria persistentă AoTeng, viteza de desfășurare poate fi crescută la 20 de minute pentru a finaliza sarcina a 1000 de sisteme de instalare automată a mașinilor fizice.

În aceeași perioadă, reprezentanții din epoca Ningde și Haixin Kejin au împărtășit și cazurile respective. Linia de producție din era Ningde a fost profund tulburată de sistemul back-end. După înlocuirea produselor bazate pe platforma scalabilă Intel Xeon, fereastra de oprire a fost redusă cu dublul cantității de date. Haixin Kejin folosește procesorul Intel Xeon Gold 6240 și combinația de memorie persistentă Intel AoTeng, ceea ce face soluția sa mai potrivită pentru scenarii precum recunoașterea caracteristicilor de amprentă palmă, cu capacitate mare de baze de date și de mai multe ori de stocare a amprentelor.

De menționat că reprezentanții Dell, Xinhua San, Huawei, Inspur, Lenovo, Zhongke Shuguang, ZTE și alte companii au participat, de asemenea, la conferință pentru a asista și asculta portofoliul de produse centrate pe Intel pentru a promova industria. Inovație, accelerați practica minunată a economiei digitale.