Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Stabiliți în mod viguros câmpul de jetoane și panouri de afișare! Samsung a cheltuit anul trecut 16,5 miliarde de dolari pentru cercetare și dezvoltare

Potrivit presei coreene Business Korea, raportul financiar anual al Samsung publicat ieri (26) arată că cheltuielile totale ale companiei în cercetare și dezvoltare în 2019 au fost de 20,19 trilioane câștigate (aproximativ 16,5 miliarde de dolari SUA), înregistrând un record de 20 de trilioane câștigate. pentru prima dată. O creștere anuală de 8,3%.

Din cauza încetinirii pieței semiconductorilor anul trecut, vânzările și profitul operațional Samsung au scăzut cu 5,5% și, respectiv, cu 52,8%, dar investițiile în cercetare și dezvoltare au crescut. Se raportează că cheltuielile de cercetare și dezvoltare sunt utilizate în principal pentru investiții în semiconductori de sistem și afișaje cuantice. În aprilie anul trecut, Samsung a declarat că va investi 133 trilioane câștigate (aproximativ 109,29 miliarde de dolari SUA) în domeniul semiconductorilor de sistem până în 2030, devenind numărul unu în domeniul fără stocare. În plus, în octombrie anul trecut, Samsung a decis să investească 13 trilioane câștigate (aproximativ 10,68 miliarde de dolari SUA) pentru a construi o nouă linie de producție cu ecran cuant cu punct, din care 3,1 trilioane câștigate (aproximativ 2,5 miliarde de dolari americani) vor fi folosite pentru a dezvolta noile tehnologii de afișare.

În același timp, Samsung a spus că datorită performanțelor slabe, cheltuielile fiscale ale companiei anul trecut au ajuns la 8,6 trilioane câștigate (aproximativ 7,1 miliarde USD), o scădere cu 48,3% față de anul precedent.