Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Vail acționează raportul semestrial lansat: profitul net a crescut cu 1206,17% față de anul anterior

Recent, rapoartele de performanță ale companiilor listate pentru prima jumătate a anului au fost publicate una după alta. Pe 20 august, acțiunile Weir au dezvăluit raportul său semestrial. În 2019, acțiunile Weir au finalizat cu succes achizițiile de la Beijing Haowei și Sibeike, iar scara veniturilor și a profitabilității au fost mult îmbunătățite. În prima jumătate a anului, beneficiind de dividendele creșterii industriei CSI, performanțele sale au fost din nou bune.

Raportul arată că în prima jumătate a anului 2020, acțiunile Weir au obținut venituri operaționale totale de 8,043 miliarde de yuani, o creștere de 41,02% comparativ cu venitul operațional total ajustat retroactiv din aceeași perioadă din 2019; profitul net atribuit acționarilor companiilor listate a fost de 990 de milioane de yuani, ceea ce a fost mai mare decât cel al unei ajustări retrospective în aceeași perioadă a anului precedent, a crescut cu 1206,17%; cu excepția impactului planului de stimulare a acțiunilor cu acțiuni restrânse din 2017 și a cheltuielilor de amortizare ale planului de stimulare a opțiunilor de acțiuni din 2019 în perioada de raportare, profitul net atribuit acționarilor companiei listate a fost de 1.077 miliarde de yuani. O creștere anuală de 565,92%.

De la înființarea sa din 2007, acțiunile Weir s-au angajat în afaceri de proiectare a produselor cu semiconductor și în afaceri de distribuție a produselor cu semiconductor. În august 2019, după ce acțiunile Weir au finalizat achiziția Beijing Howe și Spyco, principala sa activitate este încă activitatea de proiectare a produselor cu semiconductor și distribuția de produse cu semiconductor. Activitatea de proiectare a produselor cu semiconductor este împărțită în produse cu senzori de imagine și alte produse cu dispozitive semiconductoare. Produsele cu senzori sunt operate în principal de Howe Technology și Spyco. Cel mai important produs este cipul senzorului de imagine CMOS.

Raportul arată că în prima jumătate a anului, acțiunile Weir au realizat venituri de 6,891 miliarde de yuani în afaceri de proiectare a semiconductorilor, reprezentând 85,85% din veniturile principale ale afacerii din prima jumătate a anului, cu o creștere de 42,69% în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent după ajustarea retrospectivă; Activitatea de distribuție a semiconductorilor a obținut venituri de 1.136 miliarde de yuani, reprezentând 14,15% din veniturile principale ale afacerii în prima jumătate a anului, cu o creștere de 32,45% față de aceeași perioadă a anului trecut. Se poate observa că principalul venit al acțiunilor Weir provine din activitatea de proiectare a produselor cu semiconductor, iar cea mai mare parte a veniturilor din afaceri provin de la Beijing Haowei și Sibeike.

Acțiunile Weir au declarat că investițiile companiei în cercetare și dezvoltare în domeniul proiectării de semiconductori în prima jumătate a anului au fost de 987 milioane de yuani, reprezentând 14,33% din veniturile din vânzările de afaceri din proiectarea semiconductorilor. Pe baza creșterii constante a investițiilor în cercetare și dezvoltare a tipurilor de produse originale, compania continuă să crească investițiile în cercetare și dezvoltare în domeniul cipurilor de senzori de imagine CMOS. La sfârșitul perioadei de raportare, compania are 4397 brevete, inclusiv 4.030 de brevete de invenție, 132 de modele de utilități; 1 acord de cooperare în brevet, 128 de drepturi de proiectare a circuitului integrat și 106 drepturi de autor software.

În domeniul senzorilor de imagine, în prima jumătate a anului, Weil a lansat un senzor de imagine OV64B cu 0,7um pixeli mici și o rezoluție de până la 64 de milioane. De asemenea, a lansat primul senzor de imagine OX03A2S al mașinii cu tehnologia Nyxel; în domeniul senzorilor de viziune dinamici, compania sa filială Xinlun Technology a preluat conducerea în lansarea senzorilor de rezoluție 1M în lume. În prezent, compania a continuat să dezvolte cipuri de senzori de viziune dinamică cu performanțe superioare și, de asemenea, lucrează cu clienții din aval pentru a dezvolta aplicații bazate pe acest cip.

Pentru alte cipuri de semiconductor, acțiunile Weir dezvoltă și lansează în mod constant produse noi. De exemplu, în domeniul cipurilor de gestionare a puterii, acțiunile Weir sunt primele care dezvoltă o bandă de frecvență înaltă și un raport de respingere ridicat (100K ~ 1MHz, cel mai mic PSRR atinge 55dB sau mai mult) LDO și, în același timp, dezvoltă 0,5 uA ultra -Lo putere scăzută; În câmpul de cip integrat al driverului de afișare (TDDI), un produs TDDI TD4150 cu rezoluție HD 720 * 1600 și suport a-Si Dual Gate Panel a început producția în masă.

De menționat este faptul că, în urma achiziției de Beijing Haowei și Sibeike anul trecut, acțiunile Weir au lansat din nou o achiziție în prima jumătate a acestui an. Pe 14 aprilie, acțiunile Weir au anunțat achiziția companiei integrate de cipuri LCD și touch-display LCD (Synaptics Incorporated), cu cip integrat (afacere TDDI) cu sediul în Asia și au spus că intenționează să crească atingerea și afișarea afacerilor cu cipuri ale șoferului prin această achiziție. Aspect produs. Industria consideră că, dacă finalizează cu succes achiziția, se așteaptă să-și îmbogățească și să îmbunătățească aspectul produsului