Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

În cadrul epidemiei, industria panourilor va câștiga oportunități sau va cădea într-o iarnă rece?

În 2019, întreaga industrie a panoului se află într-o situație de „scădere substanțială a livrărilor și„ cotații nesfârșite ”, dar ceea ce este neașteptat este faptul că un dezastru din acest an a făcut ca această situație să se schimbe brusc. Odată cu noua coroană a Wuhan, focarul de pneumonie a lovit succesiv China și chiar și străine, iar industria panourilor nu poate fi păstrată.

Ce se întâmplă cu acești producători de panouri?

BOE: Producție normală la liniile de producție din toată țara, iar acum nu are prea multe impacturi

Se înțelege că linia de generație 10.5 a BOE Wuhan este noua linie de producție a companiei. Deși progresul general a fost întârziat, acesta nu are prea multe efecte asupra situației generale de operare. În același timp, producția și funcționarea celorlalte fabrici locale ale companiei sunt normale.

Personalul BOE a subliniat: "Linia Wuhan este o nouă linie de producție. Acum nu există prea multă producție și încă este în proces de a acumula capacitatea de producție. Dacă în viitor va exista un control al epidemiei, progresul urcării poate să fie puțin mai lent. A spus că nu a fost prea mare impact. "


În plus, persoana relevantă responsabilă cu Chongqing BOE a mai spus că în timpul Festivalului de primăvară, BOE lucrează de asemenea ore suplimentare și a continuat activitățile de producție și operare.

În același timp, BOE a declarat recent că compania, ca proiect major industrial în diverse orașe, a menținut o comunicare deplină și strânsă cu administrațiile locale. Administrația locală a acordat un sprijin deosebit companiei în diferite aspecte, cum ar fi transportul, iar situația epidemică actuală a fiecărei operațiuni a liniei de producție este limitată.

În ceea ce privește inventarul materiilor prime, BOE a spus că compania și furnizorii din amonte au anumite rezerve pentru a răspunde nevoilor producției curente. În plus, compania a instituit un sistem de furnizori diversificat de mai mulți ani, iar impactul epidemiilor locale asupra securității lanțului de aprovizionare a fost limitat.

Visionox: epidemia nu va avea un impact major asupra producției și funcționării companiei

În anunțul publicat pe 4 februarie, Visionox a declarat că industria companiei este industria panourilor de afișare, procesul de producție este unic, iar linia de producție trebuie să funcționeze continuu pe tot parcursul anului. În timpul festivalului de primăvară, linia de producție a companiei a continuat să producă în mod ordonat în conformitate cu planul de producție și a notificat în timp util departamentelor guvernamentale relevante despre progresul producției și măsurile de control al răspunsului pentru situația epidemică. În prezent, inventarul de materii prime al liniilor de producție ale companiei poate satisface nevoile actuale de producție.


În același timp, ca răspuns la deficitul temporar de materii prime care poate apărea în viitorul afectat de epidemie, compania asigură, de asemenea, furnizarea de materii prime și operațiunile liniei de producție prin coordonarea activă a furnizorilor și a canalelor logistice și prin ajustarea strategiilor de producție. . Epidemia nu va provoca producția și funcționarea companiei O mare influență.

Shentianma: inventarul materialului poate satisface nevoile actuale de producție, iar impactul ulterior nu poate fi determinat deocamdată

Shenzhen Tianma a anunțat pe data de 4 că, în funcție de caracteristicile industriei și cererea pieței, linia de producție a companiei a menținut o producție continuă și funcționare în timpul Festivalului de primăvară.

Pe de altă parte, compania a subliniat că baza de producție a Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., o filială a Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., reprezintă aproximativ 20% din capacitatea totală de producție. Pe termen scurt, logistica, întoarcerea angajaților și furnizarea de materii prime se confruntă cu anumite presiuni.

În același timp, ca răspuns la problema inventarului de materiale, Chi Yunfeng, persoana responsabilă a Centrului de operațiuni Shenzhen Tianma, a declarat că, din situația actuală, inventarul material al companiei poate satisface nevoile actuale și anumite de producție. De asemenea, compania a coordonat activ canalele de logistică cu furnizorii Negociază, solicită sprijin din partea autorităților relevante etc., și se străduiește să se asigure că materiile prime de urmărire intră pe piață la cerere. Compania acordă o atenție deosebită schimbărilor situației epidemice și menține o comunicare lină cu partenerii din lanțul de aprovizionare din amonte și se adaptează și răspunde în timp util la lanțul de aprovizionare.

Chi Yunfeng a subliniat că epidemia a fost la nivel național, iar lanțurile industriale din amonte și din aval au fost afectate într-o anumită măsură. Liniile de producție ale companiei au continuat să producă și să funcționeze în timpul Festivalului de primăvară. Prin alocarea capacității de producție a diferitelor linii imobiliare de bază, furnizarea de livrări de module Capabilități poate satisface nevoile existente ale clienților.

De menționat este faptul că, ca principal furnizor de ecrane pentru diverse produse medicale, de la izbucnirea epidemiei, clienții relevanți ai Shenzhen Tianma au crescut cererea și au nevoi urgente pentru unele produse. În această privință, Shenzhen Tianma a spus că, din acceptarea curentă a comenzii, comenzile clienților sunt suficiente și nu au fost primite ajustări ale reducerilor comenzilor sau reducerilor. În prezent, situația epidemică este încă în curs de dezvoltare și schimbare. Impactul ulterior asupra industriei nu poate fi determinat deocamdată. Factorii care determină dacă modificările în amonte sau în aval sunt mai mari și trebuie făcute evaluări specifice pe baza modificărilor reale care urmează.

TCL Huaxing: Afectat de epidemie, unele materiale de producție pot avea întârzieri pe termen scurt

Pe data de 2, TCL Group a emis un anunț cu privire la răspunsul companiei la noul focar de coronavirus în 2019.

În anunț, TCL a declarat că fabricile Huaxing t3 și t4 care produc produse mici și mijlocii sunt situate în Wuhan. În timpul Festivalului de Primăvară, a fost planificată producția și operarea, iar canalele de transport curente pentru produsele finite sunt normale.

În prezent, inventarul materialelor companiei poate satisface nevoile actuale de producție, dar, din cauza situației epidemice, furnizarea unor materiale de producție poate avea un decalaj pe termen scurt din cauza unor factori precum reluarea întârziată a lucrărilor de către furnizori și logistică deficitară. Compania a coordonat activ canalele logistice și a negociat garanțiile cu furnizorii strategici. Mod de avansare a materialelor pe piață, după cum este necesar. Compania își va adapta strategiile de producție și operare în timp util, în funcție de situația epidemică și schimbările pieței.

Sharp: Impactul se extinde, va lua în considerare mutarea producției din China

Sharp, unul dintre furnizorii de ecran pentru iPhone, a declarat recent că va lua în considerare mutarea producției din China dacă impactul se va extinde.

Vicepreședintele Sharp, Masaki Nomura, a declarat la raportul financiar din 4, că dacă impactul epidemiei de pneumonie din Wuhan se va prelungi, va avea în vedere mutarea producției din China în alte regiuni.

Știrile anterioare ale pieței au subliniat că Sharp intenționează să construiască cea mai mare fabrică de panouri LCD din Guangdong. Se preconizează că investiția totală va atinge 1 trilion de yeni. Se preconizează că proiectul va începe construcția în 2020. Acum se pare că aceasta este plină de necunoscute.

Innolux: Planta continentală nu a început, nu poate face prognoze

Se înțelege că fabrica de panouri din Innolux Taiwan din China a înființat fabrici în Nanjing și Ningbo, dar încă nu au început.

Innolux Nanjing este o fabrică de module din spate pentru panouri mici și mijlocii, în timp ce Ningbo este o fabrică de module pentru produse IT și panouri auto. Odată cu intensificarea noii epidemii de virus coroană, atât Nanjing cât și Ningbo au implementat un management închis în comunitate. Innolux a subliniat că, din moment ce aceste două fabrici cooperează cu politica de reluare a sărbătorilor festivalului de primăvară a continentului, acestea nu au început încă construcția, astfel încât este imposibil de a face previziuni de impact. .

AUO: Dacă situația epidemică nu este controlată pe termen scurt, aceasta va avea un impact mai mare asupra performanțelor ulterioare

Recent, AUO, un alt producător de panouri din Taiwan, a declarat că, deși fabrica AUO din China continentală nu a fost închisă în timpul Festivalului de primăvară și există încă un inventar pentru a satisface nevoile pieței, totuși se confruntă cu furnizorii, clienții care nu au reluat activitatea, și guvernele locale din toată țara. Trei provocări majore, inclusiv un control strict.

Peng Shuanglang, președintele și CEO-ul AUO, a subliniat la cea de-a șasea conferință de presă franceză că AUO are baze de producție la Suzhou, Kunshan și Xiamen. Menține producția în timpul festivalului de primăvară și nu există nicio oprire, astfel încât nu există nicio problemă de reluare a muncii. Cu toate acestea, întârzierea reluării lucrărilor de către furnizori și clienți, însoțită de impactul transportului, va avea un impact asupra materiilor prime, produselor finite, producției și expedierii și vânzărilor. Dacă situația epidemică nu este controlată pe termen scurt, materialele și condițiile de transport vor fi neregulate și vor fi ancorate. Declinul are un impact mare.

Se poate spune că situația epidemică bruscă a continuat să se răspândească, iar fabricile și liniile de producție din zonele afectate au fost mai mult sau mai puțin afectate. Pe termen scurt, acesta îi va ajuta pe producătorii de panouri să distrugă și să ușureze situația ofertei excesive pe piață. În același timp, este, de asemenea, un fenomen bun pentru vânzătorii de panouri să înceteze să scadă și să recupereze prețurile panoului; cu toate acestea, dacă epidemia nu este controlată în mod eficient pe termen scurt, se estimează că operațiunile de producție vor fi afectate pentru o lungă perioadă de timp, iar lanțul de aprovizionare se poate confrunta chiar cu deficiențe, ceea ce va accelera inevitabil. Industria este amestecată, iar industria panourilor este probabil să intre în următoarea „iarnă rece”. Din această cauză, trebuie să răspundem activ la prevenirea și controlul epidemiei și să minimalizăm răul înainte de a putea rezolva nevoia imediată.