Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Omnivision lansează un senzor pilot OV48C, extrem de mare + pixeli mari

Omnivision a lansat OV48C la CES, care este un senzor de imagine de 48 de megapixeli cu o dimensiune mare de pixeli de 1,2 microni. Se afirmă oficial că furnizează performanțe excelente de fotografie de înaltă rezoluție și de lumină scăzută pentru camerele de fotografii inteligente ale smartphone-ului.

Dimensiunea senzorului OV48C este de 1 / 1,3 inci, dimensiunea pixelilor este de 1,2 μm, iar pixelii efectivi sunt de 48 de milioane. În același timp, susține că este și primul produs cu HDR la nivel central, raport semnal-zgomot mai mic și mai puține fantome sportive. Senzorul OV48C este dotat cu un filtru color de 4 unități, acceptă ieșirea Bayer de 48 de megapixeli, suportă integrarea în patru pixeli (echivalentul a 12 milioane de pixeli, 2,4 μm), acceptă fotografierea video 4K / 8K și mișcare lentă a 360fps.

Arun Jayaseelan, Marketing Manager, Omnivision, a declarat: "Combinația de rezoluție înaltă, dimensiunea mare a pixelilor și o gamă dinamică ridicată este esențială pentru caracteristici, cum ar fi modul de noapte al camerelor de telefonie mobilă. OV48C este singura din industrie care oferă Rezoluție ridicată de 48MP, 1.2 Senzorul de imagine mobil principal cu micro-pixeli, viteză mare și HDR la nivel de cip oferă un raport semnal-zgomot superior, performanță excelentă la lumină scăzută și video 4K de înaltă calitate. "

Doar uitându-ne la parametri, OV48C este, fără îndoială, cel mai puternic CMOS de 48 de megapixeli în prezent. Performanțele reale merită să aștepți cu nerăbdare produsele decât pe 64 de megapixeli. Este raportat că producătorii l-au instalat și testat. Vom aștepta și vom vedea.