Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Valul AIoT vine, STMicroelectronics: Microcontrolerele accelerează dezvoltarea componentelor sufletului

Institutul de cercetare Jibang (22 de ani) a susținut un seminar de informații pentru a invita jucători cheie precum STMicroelectronics, Xilinx și National Instruments să participe. Printre ei, Yu Yihong, managerul proiectului de marketing al STMicroelectronics Asia Pacific, a declarat că, în viitor, globalul nu va fi o relație competitivă în AIOT, ci ar trebui să coopereze activ pentru dezvoltarea întregului ecosistem AI.

Jibang a subliniat că sosirea valului AIOT, datele masive, precizia analizei și eficiența hardware conduc AI de la cloud la echipamentul terminal și împing simultan tendința calculului de margine combinată cu AI.

Zeng Bojun, analist la Tupper Industrial Research Institute din Jibang, a declarat că în ultimii ani, valul producției inteligente a apărut. De exemplu, industria de fabricație nativă digitală a adoptat succesiv instrumente derivate din cadre mari precum IIOT, AIOT și Edge AI și a intrat într-o tendință de diversificare. Și valul de inteligență cu datele masive ca nucleu.

El a spus că integrarea virtuală și reală a devenit o nouă oportunitate de afaceri în industria prelucrătoare. Piața mondială face eforturi pentru politicile relevante. Se estimează că piața mondială a producției inteligente va atinge 370 miliarde de dolari americani în 2022, iar rata anuală de creștere compusă în 2019-2022 va ajunge la 10,7%.

Componentele și soluțiile legate de AI joacă un rol în conducerea dezvoltării accelerate a industriei AIOT. Prin urmare, în seminarul de astăzi, Yu Yihong, managerul proiectului de marketing al STMicroelectronics Asia Pacific, a fost, de asemenea, invitat să dea un discurs, cu excepția introducerii microcontrolerului companiei (MCU). Tehnologia și aplicația de produse de serie, cum să introducă tehnologia de calcul de margine, să depășești dilemele și provocările de securitate ale dezvoltării AIOT și să ajute clienții să accelereze aplicația în fabricație inteligentă, automobile și alte terminale inteligente.

Yu a spus că în prezent, companii globale precum Google și Intel dezvoltă cipuri AI. Ca fabrică MCU, credem că viitorul nu va fi o relație competitivă în AIOT, ci va coopera în mod activ pentru dezvoltarea întregului ecosistem AI.

El a dezvăluit că cele mai noi produse MCU ale companiei oferă o interfață de comunicare de mare viteză și capacități de calcul și poate efectua procesarea sarcinilor în timp real, vizând în principal colectarea de date, senzori și alte aplicații; în plus, optimist în privința MCU-ului hibrid este următoarea tendință de produs de generație următoare, atât funcții AI, cât și funcții de calcul, Poate fi aplicată la gateway-uri, automatizări industriale și conectori.

În plus, Weng Yuxiang, managerul pieței medicale industriale Xilinx, explorează cum se creează o platformă inteligentă IoT cu eco-parteneri din cele două aspecte ale tehnologiei operaționale (OT) și tehnologiei informației (IT), precum și pentru producția inteligentă, urbană, medicală și În industrii precum rețeaua electrică, împărtășiți utilizarea companiei de OT, platforma hardware de dezvoltare IT la instrumentele de dezvoltare și alte soluții de învățare profundă conexe și cum să evitați riscul modificărilor noilor standarde și tendințe IIoT.