Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Cota de piață pe continent este în creștere, iar fabrica de memorie ESMT este estimată să crească în raport cu tendința pe parcursul anului.

Fabrica de proiectare a memoriei IC ESMT a ținut un raport financiar pe data de 25, așteptând cu nerăbdare perspectivele pieței, compania consideră că, deși incertitudinea de mediu rămâne în al patrulea trimestru, dar cererea și cererea de memorie principală este stabilă, comenzile de boxe inteligente cresc, venitul al patrulea trimestru este de așteptat să fie plat Este al treilea sezon cu un nivel record; se preconizează că va crește cu peste 1% de la an la an, ceea ce este mai bun decât scăderea cu 30-40% a industriei generale.

Președintele Chen Xinghai a spus că sub influența războiului comercial din Sino-SUA, partea de memorie dinamică a accesului la întâmplare (DRAM) a companiei, cei mai mari concurenți sunt fabricile taiwaneze, precum Yuchuang, Winbond etc., rivalii americani sunt puțini, deci rândul său Beneficiul unic nu este mare. Amplificatorul de clasă D, principalul adversar este Texas Instruments, această parte dintre noi a primit transferul, compania este, de asemenea, foarte optimistă cu privire la creșterea viitoare a produselor audio.

Persoanele interesate din industrie sunt optimiste în ceea ce privește ESMT DRAM, memoria dinamică sincronă de acces aleatoriu (SDRAM) și produsele amplificatoare audio, care au intrat succesiv în lanțul de furnizare inteligent de boxe, cum ar fi Baidu, Xiaomi și Jingdong. Cota de piață pe continent este de aproximativ 70%, iar cota de livrare și cota de piață estimată. Rata continuă să crească sub beneficiul înfrumusețării, iar veniturile sunt de așteptat să mențină standarde de înaltă calitate.

Ca răspuns la stocarea relativ ridicată a veniturilor, Chen Xinghai a lamentat că situația pieței de memorie este foarte proastă de mai bine de un an. Acum toată lumea continuă să vadă noi aplicații și să restabilească puțină încredere. Printre ele, poate fi creată din nou cea mai așteptată creștere a volumului DRAM pentru telefoanele mobile 5G. Un val de vremuri bune, compania așteaptă cu nerăbdare ca telefoanele mobile 5G să devină populare anul viitor.

Chen Xinghai a adăugat că NOR este, de asemenea, una dintre zonele cu creștere mai mare condusă de adevărate căști Bluetooth wireless (TWS). El a subliniat că, de fapt, produsele ESMT sunt distribuite pe scară largă, atât timp cât clienții au cererea de a furniza produsele corespunzătoare, „suntem pregătiți”.

Partea auto, principalele aplicații legate de video și audio ESMT, directorul general Zhang Mingjian a declarat că compania este în principal clienți japonezi, fix, dintre care, clienții japonezi sunt specificații mai stricte, sistemul funciar este relativ inegal, ceea ce afectează și profiturile, deci compania este optimistă Principalul motiv pentru această creștere a profitului este că costul preconizat este mai mic, nu creșterea prețului. El recunoaște că „această piață este cu adevărat dificilă”.

ESMT a beneficiat de comenzi în trimestrul al treilea, veniturile au atins aproximativ 3,245 miliarde de dolari Taiwan (aceeași unitate), o creștere trimestrială de 6,85%, o creștere anuală de 3,13%, un nivel record; Rata profitului brut de 12,86%, reducerea trimestrială de 0,14 puncte procentuale, reducerea anuală de 5,57 puncte procentuale, profitul net atribuit proprietarilor companiei-mamă a fost de 83.329 milioane de yuani, o scădere de 22,9% în trimestru, o scădere anuală de 60,42. % și un surplus de 0,3 yuani pe acțiune.

În ceea ce privește cota de venituri, DRAM a reprezentat 55%, NOR a reprezentat 10%, NAND a reprezentat 12%, MCP a reprezentat 13% și audio a 10%. În ceea ce privește aplicațiile, Netcom reprezintă 30%, consumul reprezintă 17%, monitoarele și telefoanele mobile reprezintă 14%, vehiculele pentru 10%, set-top box-urile pentru 7% și drive-urile în stare solidă 5%.