Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Decodorul cu mai multe fluxuri Dolby MS12 utilizând audio DSP CEVA este certificat și acceptă integrarea produsului tehnologiei Dolby

CEVA a anunțat că CEVA-BX2 ™ DSP audio acceptă decodorul multi-stream Dolby MS12.

Pe măsură ce televizoarele inteligente, over-the-top (OTT) și set-top box se dezvoltă în receptoare multifuncționale media digitale, mai multe surse de conținut trebuie obținute folosind mai multe codecuri audio. Dolby MS12 este o soluție cuprinzătoare, de înaltă eficiență, cu costuri reduse, care reduce complexitatea integrării mai multor tehnologii audio în aceste dispozitive. Dolby MS12 acceptă decodarea diverselor conținut audio de înaltă calitate, inclusiv Dolby Atmos utilizat de mulți furnizori de servicii de conținut, cum ar fi Netflix, și Dolby AC-4, care este unul dintre standardele audio de nouă generație în ATSC 3.0.

Certificarea Dolby MS12 implementată și optimizată de CEVA pe CEVA-BX2 DSP va permite proiectanților și producătorilor de echipamente sistem pe chip (SoC) să integreze tehnologia Dolby (inclusiv Dolby Atmos și Dolby AC-4) în produsele lor. Puternicul CEVA-BX2 DSP poate fi utilizat și pentru a rula celălalt software CEVA cu valoare adăugată, cum ar fi reducerea zgomotului ClearVox ™ și software-ul de recunoaștere vocală WhisPro ™ care acceptă interfața de utilizare a vocii cu microfon.

Moshe Sheier, vicepreședinte CEVA Marketing, a declarat: „CEVA a fost în fruntea inovației audio / vocale și a permis până în prezent peste 7 miliarde de dispozitive audio / vocale. Prin adăugarea Dolby MS12 la CEVA DSP optimizat și certificat O gamă largă de pachete de software va putea promova producătorii OEM și clienții de semiconductori pentru a accelera dezvoltarea produselor pentru a sprijini tehnologia audio Dolby. Suntem foarte încântați să anunțăm această etapă și așteptăm cu nerăbdare să ajutăm clienții noștri reciproci să aducă produse multimedia inteligente și conectate pe piață și să profităm pe deplin de experiența audio excelentă pe care am realizat-o împreună. "

CEVA-BX2 este un DSP audio / voce modern de înaltă performanță, cu capacități AI, conceput pentru aplicații audio intensive, cum ar fi decodarea audio multicanal, reducerea zgomotului pe câmpul îndepărtat și recunoașterea vorbirii și analiza sunetului bazată pe inteligență artificială. CEVA-BX2 vizează dispozitive audio de înaltă performanță, cum ar fi televizoare inteligente și dispozitive media OTT / STB, boxe inteligente, bare de sunet și sisteme de informare auto. CEVA-BX2 folosește MAC cu 4 canale 32X32 biți și MAC cu opt canale 16X16 biți și are funcții îmbunătățite pentru a susține operațiuni MAC 16 × 8 biți și 8 × 8 biți. Conducta sa în 11 etape și micro-arhitectura VLIW cu 5 canale oferă suport de procesare paralel cu motoare de calcul dual scalar, control de încărcare / depozitare și proces. Este produs pe baza procesului TSMC de 7 nm și atinge o rată de 2 GHz. Arhitectura setului de instrucțiuni CEVA-BX2 (ISA) combină instrucțiunile multiple cu mai multe date de suport (SIMD) și o unitate opțională cu punct flotant pentru aritmetica de înaltă precizie. CEVA-BX2 vine cu un lanț complet de instrumente de dezvoltare software, incluzând compilatorul avansat LLVM, debugger-ul bazat pe Eclipse, biblioteca de software de calcul pentru rețea neuronală, DSP și rețea neuronală, suport pentru cadrul de rețea neuronală și sistem de operare în timp real (RTOS).