Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Media taiwaneză: oferta liderului MLCC Yageo a crescut cu 30%, profitul industriei urmând să crească semnificativ

Conform raportului „Daily Daily” al presei din Taiwan, cele două baze de producție din Taiwan, Suzhou și Dongguan, principalele națiuni componente pasive, au reluat activitatea pe 10 februarie.

În ziua reluării activității, lanțul industrial a raportat că Yageo intenționează să crească prețurile rezistențelor și condensatoarelor pentru furnizorii de canale și clienții EMS. Primul val de creșteri medii a fost de aproximativ 30%, iar noile prețuri vor intra în vigoare încă de pe 1 martie. Motivul pentru ajustarea prețurilor este că nivelul inventarului este prea scăzut și rata recoltelor nu este completă.

După reluarea producției la uzinele din Suzhou și Dongguan, Yageo lucrează din greu pentru a crește utilizarea capacității pentru a răspunde cererii. Yageo a spus că uzinele din Suzhou și Dongguan au avut voie să reia activitatea treptat pe 10 februarie, însă, deoarece administrația locală implementează în prezent un management închis și un control strict al fluxului, procesul de recrutare este foarte provocator și va încerca tot posibilul pentru a satisface nevoile clienților. În ceea ce privește prețul, acesta este determinat de oferta și cererea pieței.

Industria a subliniat că de la sfârșitul anului trecut, zilele de inventar ale lui Yageo au scăzut la aproximativ 50 de zile. Față de prima jumătate a anului trecut, nivelul inventarului a scăzut cu mai mult de jumătate. Acum, rata de utilizare a capacității nu este ușor de crescut, iar cererea este mai mare decât oferta. Zilele de inventar pot atinge nivelul apei de alertă timp de 45 de zile, iar în condiții strânse, prețurile componentelor pasive din al doilea trimestru continuă să fie urcabile.

Anterior, potrivit Jiwei.com, persoanele interesate din industrie au examinat lanțul de aprovizionare relevant și au constatat că nivelul actual de inventar al furnizorilor de canale, fabricilor de servicii de turnare electronică (EMS) și a producătorilor este scăzut. Se preconizează că reînnoirea stocurilor va continua până în al doilea an al acestui trimestru. În plus, smartphone-urile 5G au o forță de tracțiune puternică și este de așteptat ca prețul MLCC-urilor de uz general să crească cu 30-50% în acest an.