Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Cererea TSMC este puternică! Se raportează că Mitsubishi Chemical va construi o nouă fabrică în Taiwan și va extinde producția cu 50%

Potrivit presei din Taiwan citată Nikkei, din cauza comenzilor puternice ale clienților taiwanezi, cum ar fi TSMC, se raportează că Mitsubishi Chemical va construi o nouă fabrică în Taiwan, China, pentru a produce produse de curățare pentru producția de semiconductori, crescând astfel capacitatea totală de producție. 50%.

Nikkei News a raportat pe data de 17 că, din cauza comenzilor puternice de la producători taiwaneni, cum ar fi TSMC, Mitsubishi Chemical a decis să construiască o nouă fabrică în Taiwan în 2021, pentru a produce produse chimice performante pentru semiconductori 5G. Investiția este estimată a fi mai mult de o duzină. Miliarde de yeni, capacitatea totală de producție va crește cu 50% față de cea actuală.

Potrivit rapoartelor, noua fabrică Mitsubishi Chemical va fi construită în Hsinchu, Taiwan. Se raportează că TSMC și alți producători sunt principalii clienți ai Mitsubishi Chemical.

Raportul a subliniat că, din cauza unor factori incerti, precum războiul comercial din Sino-SUA, alte companii japoneze de materiale își cresc și capacitatea de producție în Taiwan. Printre aceștia, Hitachi Chemical a investit 7,5 miliarde de yeni pentru a construi o nouă fabrică de materiale laminate de înaltă performanță pentru PCB-urile din Taiwan care a început producția în mai; Mitsui Chemicals a investit 5 miliarde de yeni pentru a produce produse cu bandă necesare proceselor de semiconductor. Noua fabrică Kaohsiung a „Tape ICROS” a fost deschisă în ianuarie.