Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TSMC: Producția în masă de 5 milimetri în prima jumătate a anului viitor, cheltuielile de capital urmând să rămână mari anul viitor

Wafer turnerie TSMC a organizat un forum anual al lanțului de aprovizionare în data de 5. Președintele Wei Zhejia nu a putut participa din cauza muncii. Un vicepreședinte senior Wang Jianguang a ținut un discurs. El a subliniat că progresul procesului avansat al TSMC este destul de stabil și lin. În așteptarea anului viitor, este de așteptat ca, în construcția unui proces avansat de 7, 5, 3 nanometri, cheltuielile de capital anuale să rămână la un nivel de 14-15 miliarde de dolari SUA.

Wang Jianguang a spus că sunt onorat să mă întâlnesc cu tine în numele CC (Wei Zhejia) și mulțumesc lanțului de aprovizionare pentru producția de succes a procesului TSMC 7, 7+ nanometri. Anul acesta este al doilea an al producției în masă de 7nm. TSMC a devenit o lideră globală de turnătorie wafer, datorită eforturilor comune ale partenerilor din lanțul de aprovizionare.

Așteptând cu nerăbdare anul viitor, TSMC se așteaptă ca în cadrul funcționării continue și stabile a lanțului de aprovizionare, comenzile de 7nm să continue să fie complet încărcate, iar 5nm să înceapă producția în masă în prima jumătate a anului. Wang Jianguang a dezvăluit că, în prezent, se pare că 5G, AI, HPC și alte aplicații aduc o cerere puternică, iar comenzile TS, 7, 5 nanometri și capacitatea de producție vor fi foarte pline.

Pentru a menține tehnologia înainte, Wang Jianguang a subliniat că a 15-a fabrică a TSMC Radio va continua să extindă capacitatea procesului de 7 nanometri. Prima și a doua faze a fabricii 18 Tainan, care se ocupă de 5 nanometri lucrează în prezent și activează. A treia fază este de așteptat să se mute în mașină anul viitor. Progresul este în conformitate cu așteptările. În ceea ce privește Uzina Hsinchu Baoshan, care este de așteptat să fie utilizată pentru dezvoltarea a 3 milimetri, construcția va începe în primul trimestru al anului viitor și va fi finalizată în 2021.

Prin urmare, cheltuielile de capital ale TSMC anul viitor se așteaptă să fie aproape de nivelul ridicat de 14-15 miliarde de dolari din acest an. Este de așteptat ca, printr-o dezvoltare continuă și investiții, lanțul de aprovizionare generală și industria semiconductorului să fie circulate înainte, iar acestea să fie „calculate oricând și oriunde. (Calculatoare oricând, oriunde) ".

La final, Wang Jianguang a menționat că o provocare majoră pentru TSMC în viitor este randamentul. Pentru a depăși această dificultate, trebuie să ne bazăm pe fiecare furnizor de sus în jos. Defectul zero este un obiectiv pe termen lung al TSMC și sperăm sincer că va deveni obiectivul oricărui membru al lanțului de aprovizionare.

În plus, în timp ce consolidăm tehnologia și calitatea, nu uitați de dezvoltarea durabilă a industriei semiconductorilor. Fiind o fabrică lider global, prin inovația continuă a metodelor de economisire a energiei, TSMC se ocupă de menținerea ecologiei naturale, concentrându-se în același timp pe producție și speră, de asemenea, că toate lanțurile de aprovizionare vor semna cu noi acorduri legate de dezvoltare durabilă și vor împărtăși acest angajament cu noi.