Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Transporturile TDDI au continuat să crească la temperatură, iar performanța celui de-al treilea trimestru al companiei a fost aceeași cu noua cantitate.

Datorită succesului structurii IC a șoferului, performanțele celui de-al treilea trimestru al companiei și al companiei au atins un nivel record, iar ambele companii sunt optimiste că integrarea transporturilor IC și Touch Driver (TDDI) continuă să crească.

Cererea pentru IC-driver-uri a fost puternică, iar veniturile combinate din septembrie au atins 5.614 miliarde de dolari NT (aceeași unitate), rescrierea noului record de 5.59 miliarde de yuani în mai. Venituri acumulate în al treilea trimestru de 16.594 miliarde de yuani, în conformitate cu standardul ridicat al companiei de 1.61-16.7 miliarde de yuani și un nivel record. Veniturile cumulate din ianuarie până în septembrie au fost de 47.846 miliarde de yuani, un nivel record pentru aceeași perioadă a anului precedent.

Wang Shouren, directorul general al companiei, a subliniat că, deși vânzările TDDI de dimensiuni mari sunt slabe, livrarea TDDI de dimensiuni mici este bună. Transporturile cumulate în prima jumătate a anului au depășit 100 de milioane. Se estimează că al treilea trimestru va crește de la 60 de milioane în trimestrul precedent. . Și optimist cu privire la adoptarea unor specificații diferite de HD și FHD pentru TDDI, rata de penetrare a pieței este de așteptat să depășească 30%.

În plus, pentru partea IC a șoferului AMOLED, Wang Shouren se așteaptă ca al patrulea trimestru să fie stimulat de capacitatea de producție a telefoanelor mobile 5G și a panoului continental, în special cererea de FHD și mai sus este de așteptat să sporească livrarea de drivere AMOLED și să promoveze revenirea creșterii.

Interfață de transmisie de mare viteză IC spectru Rui venituri din septembrie de 1,083 miliarde de yuani, cu o scădere lunară de 0,44%, o creștere anuală de 4,15%; venitul al treilea trimestru de 3.165 miliarde de yuani, o creștere a sfertului cu 12,23%, o creștere anuală de 20,8%, de asemenea un nou sezon maxim, în creștere Testul financiar al companiei este ridicat. A acumulat din ianuarie până în septembrie 8.878 de miliarde de yuani, cu o creștere de 22,54%, o nouă creștere în aceeași perioadă a istoriei.

Zhao Jie, președintele consiliului de administrație, a declarat că piața a sporit adoptarea produselor de transmisie de mare viteză. Spectrum a intrat în client cu strategia de controlare a temporizării (TCON) și a driverului sursă IC (Source Driver IC) pentru a promova livrările TDDI. Destul de optimist că a doua jumătate a anului este în creștere.

În calitate de furnizor principal al Apple TCON, Spectrum este utilizat pe ecrane de 7-17 inch, acoperind iPad și Macbook. Piața a anunțat recent că Apple va împinge noile MacBook Pro și iPad Pro în octombrie, ceea ce va ajuta piața. Performanţă.