Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Furnizarea de fabrici de memorie din Coreea de Sud nu este afectată de epidemie! DRAM, prețurile de memorie flash sunt stabile

Recent, odată cu numărul din ce în ce mai mare de persoane infectate, guvernul sud-coreean a ridicat avertizarea timpurie a epidemiei de pneumonie a coroanei la cel mai înalt nivel „sever”. Samsung Electronics și SK Hynix, cei doi giganți mondiali ai semiconductorilor, au fost atrași în mod firesc în opinia pieței. Deci poate crește prețul cipurilor de memorie globale?

Recent, Samsung Electronics și SK Hynix au raportat succesiv cazuri de pneumonie coroană nouă în rândul angajaților, ceea ce va determina în mod inevitabil piața să speculeze cu privire la prețul la vedere al memoriei. „O persoană este infectată și 800 de persoane sunt puse în carantină” nu are legătură numai cu progresul producției fabricii și cu livrarea produsului. Dacă situația este gravă, va provoca inevitabil o lovitură gravă la operații.

Conform statisticilor tehnologiei de stat, Samsung și SK Hynix în al patrulea trimestru al anului trecut au captat împreună 45,1% din piața globală NAND Flash și 72,7% din piața DRAM. În ciuda intensificării epidemiei, Trend Micro a subliniat că oferta fabricilor de memorie din Coreea de Sud a rămas normală recent, iar prețurile au fost stabile începând de săptămâna trecută și până în prezent. Prețurile produselor mainstream de DRAM și NAND Flash sunt la ora actuală.

În același timp, Jibang Technology a spus că, datorită gradului ridicat de automatizare a liniei de producție a memoriei și a probabilității scăzute de oprire, se așteaptă ca alimentarea cu memorie să nu fie afectată.

Cu toate acestea, presa din Taiwan a subliniat, de asemenea, că piața acordă atenție dacă Taiwanul și alte fabrici de memorie, cum ar fi Nanyake, pot beneficia de conversia comenzilor.