Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Companiile sud-coreene beneficiază de războiul comercial din Sino-SUA? Apple a vizitat recent o serie de fabrici de module TOF din Coreea de Sud

Potrivit presei coreene etnews, persoane din interiorul industriei au dezvăluit marți că Apple a vizitat recent un număr de furnizori coreeni de componente de cameră și au discutat despre furnizarea de module TOF. O persoană familiară problemei a spus că Apple a trimis o cerere de ofertă (RFI) unui furnizor sud-coreean pentru modulul TOF.

Tehnologia TOF se naște în principal pentru a realiza imagini 3D. Mai ales sub valul 5G, scenariile de aplicare a tehnologiei TOF sunt mai ample. Se raportează că, după ce a aplicat modulul TOF pe iPad pentru prima dată în acest an, Apple intenționează să utilizeze modulul TOF pe noul iPhone lansat în această toamnă pentru a implementa funcții de realitate augmentată (AR).

Potrivit unor surse din industrie, Apple intenționează să instaleze module TOF și camere triple pentru iPhone-urile noi de top, lansate în a doua jumătate a anului. LG Innotek va deveni singurul furnizor de module TOF pentru noul iPhone.

În ceea ce privește motivul pentru a căuta alți furnizori de TOF, se poate ca Apple să ia în considerare creșterea ofertei de module TOF după acest an, sau s-ar putea să se datoreze unei alimentări insuficiente sau a unei producții reduse de module TOF.

Presa sud-coreeană a subliniat că în conflictul comercial din Sino-SUA, Apple încearcă să stabilizeze lanțul de furnizare a pieselor produselor sale și se pare că există tot mai multe acorduri cu companiile sud-coreene. Luna trecută, Departamentul de Comerț al SUA a anunțat că va include 11 companii chineze din lista de entități, inclusiv OFILM, care produce module de camere, iar LG Innotek poate beneficia de aceasta. În plus, Samsung Electromechanical a început să ofere lentile pentru Apple pentru prima dată.