Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Coreea de Sud a stabilit producția în masă a tehnologiei de fluorură de hidrogen cu puritate ridicată, care poate satisface 70-80% din cererea internă

De când Japonia a început să restricționeze exportul a trei materiale cheie pentru semiconductor și producția de afișare în Coreea de Sud în iulie 2019: fluorură de hidrogen de înaltă puritate, fluoropolimimidă și fotorezistă, Coreea de Sud speră ca astfel de materiale să poată fi fabricate local. Producție pentru a reduce dependența de Japonia.

Potrivit businessKorea, Ministerul Industriei, Comerțului și Resurselor a lansat informații pe 2 ianuarie că Coreea de Sud a pus la punct o tehnologie pentru producția în masă de fluorură de hidrogen de înaltă puritate. Înainte ca Japonia să consolideze restricțiile, producătorii de cipuri din Coreea de Sud s-au bazat în principal pe companiile japoneze pentru a furniza o soluție de acid clorhidric de înaltă puritate cu o puritate de 99,9999999999%, care este utilizată mai ales pentru gravarea oblicului în procesele de fabricație a semiconductorilor.

Exporturile japoneze de fluorură de hidrogen în Coreea de Sud au scăzut rapid după înăsprirea controalelor. Dacă tehnologia de fabricație stabilită de companiile coreene nu are probleme în ceea ce privește rentabilitatea și oferta stabilă, probabil că va reprezenta o lovitură pe termen lung pentru companiile producătoare japoneze.

Se înțelege că compania sud-coreeană de materiale chimice Soulbrain a înființat o nouă fabrică în Gongju, Chungcheongnam-do, și a început să producă soluție de acid fluorhidric în a doua jumătate a anului trecut. Un oficial MOTIE a spus: "Abilitatea Soulbrain de a produce soluții de acid hidrofluoric s-a dublat. Prin urmare, este posibil să furnizeze aproximativ două treimi din soluțiile de acid fluorhidric cerute de producătorii coreeni de semiconductori." "Aceasta este din Japonia Coreea de Sud a realizat producția localizată pentru prima dată de când au fost puse în aplicare controale la export pe aceste trei produse."

O sursă din industrie a spus: „Din câte știu eu, Soulbrain este gata să răspundă cererii de soluții de acid clorhidric de înaltă puritate de la producătorii coreeni de semiconductori, precum Samsung Electronics și SK Hynix”.

Deși Coreea de Sud nu a dezvăluit capacitatea specifică, mass-media economică sud-coreeană consideră că scara de producție va satisface cererea internă a Coreei de Sud de aproximativ 70 până la 80%.