Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Profită de avantaj, companiile japoneze de semiconductori insistă să lupte în domeniul semiconductorilor de putere

Potrivit site-ului Impress Watch, sub tendința declinului industriei japoneze a semiconductorilor, unele companii japoneze încă se luptă în domeniul semiconductorilor de putere. Companiile japoneze cu semiconductor de energie au încă un avantaj în produsele personalizate cu tensiune de defalcare ridicată și capacitate mare.

Principalii jucători de pe piața semiconductorului electric sunt Mitsubishi Electric, Fuji Electric, Hitachi Power Semiconductor și Toshiba Semiconductor & Storage. Printre întreprinderile mijlocii, Roma, Sancha Electric și Xindianyuan s-au comportat bine.

În ultimul an, înlocuirea GaN și SiC cu Ga2O3, o nouă generație de material semiconductor de putere, capătă rapid atenția. Japonia este liderul lumii în domeniul semiconductorilor de energie electrică bazat pe Ga2O3.

Se raportează că nu este o companie mare, precum Mitsubishi Electric, ci un institut de cercetare guvernamental, un institut de cercetare universitar și o instituție de investiții.