Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung investește în GlobalFoundries pentru a-l ajuta să-și extindă fabrica germană și să deschidă noi piețe europene

În prezent, datorită creșterii frecărilor comerciale din Sino-SUA și interdicției americane corespunzătoare, companiile chineze de tehnologie reprezentate de Huawei trebuie să înceapă să reconstruiască lanțul de furnizare a turnării de cipuri. Prin urmare, o serie de producători precum TSMC și Samsung trebuie să caute în afara Chinei. client nou.

Recent, mass-media străină a dezvăluit că Globalfoundries, care a abandonat cercetarea și dezvoltarea de 7 milimetri și și-a închis fabrica Chengdu, continuă cercetarea și dezvoltarea 14 nm și se concentrează pe piețele europene și americane. Uzina sa din Dresda în Germania se extinde, iar Samsung își extinde fabrica. Jucătorul din spatele banilor.

Samsung a furnizat Globalfoundries finanțare pentru extinderea fabricii sale în Germania. În general se crede că dorește să extindă piața europeană și să găsească noi clienți prin această metodă.

Se înțelege că Dresda, Germania are un număr mare de instituții de cercetare științifică și instituții de învățământ superior, cu profesori puternici, integrare strânsă între întreprinderi școlare și avantaje profesionale deosebite în mașini, electronică și inginerie. Întrucât Dresda are mulți angajați cu capacități de afaceri calificate, mulți fabrici și alți producători și-au înființat fabrici în Dresda, fabrica Fab1 a Globalfoundries în Germania, fabrica de napolitane Infineon și Volkswagen Singura fabrică auto complet transparentă din lume este situată la Dresda.

Uzina Globalfoundries din Dresda din Germania este exact fabrica fab1. Unul dintre indicatorii extinderii sale este configurația alimentării, care este transformată de la 63MW la 100MW, ceea ce reprezintă o creștere de 58%.

Anterior, Globalfoundries a anunțat că cea mai avansată tehnologie a procesului FinFET, 12LP +, a fost finalizată și este pregătită pentru producție. În comparație cu 12LP, 12LP + a crescut performanța cu 20% și a redus suprafața scării cu 10%.