Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Exporturile Samsung Electronics au un impact mare asupra semiconductorilor din Coreea de Sud Apple Cook a declarat că este benefic pentru China să impună tarife Samsung

Samsung Electronics a declarat în raportul semestrial că în prima jumătate a acestui an, vânzările companiei au atins 75,2 trilioane câștigate (aproximativ 62 de miliarde de dolari americani), 86% dintre acestea provenind din străinătate. Coreea de Sud este a patra cea mai mare economie din Asia (primele trei sunt China, Japonia, India), cu exporturi în valoare totală de 313,4 trilioane câștigate (259,6 miliarde dolari) în aceeași perioadă, din care veniturile de peste mări au reprezentat 20,6%.

Potrivit raportului, după regiune, ca cel mai mare producător mondial de cipuri de memorie și telefoane mobile, vânzările Samsung în America de Nord au fost câștigate de 21,2 trilioane (17,6 miliarde de dolari), urmate de China (17,8 trilioane câștigate sau aproximativ 14,7 miliarde). Dolari americani), Asia (exclusiv China și Coreea de Sud) și Africa (un total de 16,7 trilioane câștigate, sau aproximativ 13,8 miliarde de dolari americani) și Europa (9 trilioane de câștiguri, sau aproximativ 7,49 miliarde de dolari americani).

Deși majoritatea profiturilor Samsung provin de pe piețele de peste mări, majoritatea impozitelor sale sunt plătite intern. Samsung a declarat în raportul de câștiguri că compania a plătit 9,5 trilioane câștigate (aproximativ 7,87 miliarde de dolari SUA) în impozitul pe profit în Coreea de Sud în prima jumătate a anului, cu o creștere de 19,7% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Potrivit Reuters, Trump a declarat duminică că, în conversațiile cu CEO-ul Apple, Cook, Cook a subliniat în mod repetat impactul creșterii tarifelor asupra importurilor chineze și a concurenților care rezultă. Beneficii posibile.

Trump a spus că Cook, dat fiind un caz bun, deoarece produsele Samsung nu vor fi afectate de tarife, iar Apple va fi afectată, astfel că acest lucru va răni Apple.

Se înțelege că Trump și Cook au cinat împreună vineri seara, ora locală. Pentru aceasta, Trump a scris în stațiunea sa de golf din Bedminster, New Jersey, SUA: & quot; Tonight and Apple's Tim. · Cook a luat cina, cheltuiesc foarte mulți bani în SUA pentru a investi. Acest lucru este minunat! & Quot;

„Cred că Cook a venit cu o viziune foarte convingătoare și voi considera asta”. Trump a declarat într-un interviu pe aeroportul din New Jersey.

Se înțelege că planul de impunere a tarifelor la mărfurile chinezești (inclusiv electronice de consum) în valoare de 300 de miliarde de dolari SUA va fi realizat în două faze la 1 septembrie și 15 decembrie.

Deocamdată, laptopurile și iPhone-urile MacBook Apple nu vor face față unor probleme tarifare suplimentare până pe 15 decembrie, dar alte produse ale companiei, inclusiv AirPods, Apple Watch și HomePod, vor fi adăugate începând cu 1 septembrie. Tarife.