Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Display sau va conduce afacerea TV, investind în dezvoltarea OLED cuantică

Potrivit Businesskorea, Samsung Display va investi 8,36 miliarde de dolari pentru a dezvolta tehnologia OLED cuantică (QD-OLED). Prin urmare, departamentul de afișare vizuală (VD) al Samsung Electronics, care este responsabil pentru activitatea de televiziune, își poate pierde conducerea.

Conform raportului, Samsung Display va anunța un plan de investiții de 8,36 miliarde USD în 10 octombrie și intenționează să construiască o linie de producție de afișare QD-OLED la uzina sa din Tangjeong.

Samsung Display a suspendat câteva linii de producție de panouri LCD - linia a 8-a generație și intenționează să vândă această parte a liniei de producție. Cred că persoanele din interiorul industriei vor opri toate liniile de producție LCD în viitor și vor reduce treptat producția de ecrane LCD pentru televizoare. Drept urmare, afișajul Samsung poate avea un cuvânt mai mare în activitatea de afișare TV decât departamentul de afișare vizuală Samsung.

Șeful unui monitor Samsung a spus că departamentul de afișare vizuală Samsung este responsabil pentru producția de televizoare QLED, în timp ce afișajul Samsung va fi responsabil pentru producția de televizoare QD-OLED. În viitor, departamentul de afișare vizuală va produce televizoare MicroLED, astfel puterea departamentului va fi redusă.

Departamentul de afișare vizuală a spus că, indiferent de investiția Samsung în OLED, departamentele lor se vor concentra pe afacerea MicroLED. Cu toate acestea, din cauza prețului unitar de 334.390-417.990 de dolari SUA, vânzările curente de televizor MicroLED sunt scăzute. Este nevoie de mult timp pentru a promova produsele MicroLED pentru consumatorii obișnuiți.