Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

SIA: Industria cipurilor este o industrie importantă din Statele Unite, care trebuie să mențină operațiunile normale

Potrivit Reuters, American Semiconductor Industry Association (SIA) a declarat miercuri că lucrează cu oficiali federali ai Statelor Unite pentru a determina dacă oficialii de stat și locali blochează fabricile de cipuri. Industrii importante care trebuie să rămână în funcțiune.


Asociația Industriei Semiconductorului afirmă că în prezent lucrează cu Departamentul de Securitate Internă din SUA pentru a perfecționa liniile directoare emise oficialilor de stat și localilor săptămâna trecută.

Se înțelege că documentul subliniază că activitatea de producție de cipuri susține toate aspectele tehnologiei informației și garantează, de asemenea, activitatea casnică a milioane de americani, care ar trebui considerată o afacere esențială și importantă.

John Neuffer, președintele American Semiconductor Industry Association, a declarat că jetoanele joacă un rol esențial în echipamentele medicale, rețeaua electrică și alte infrastructuri.

John Neuffer consideră că asigurarea continuității semiconductorilor și a lanțurilor de aprovizionare aferente este o condiție necesară pentru ca serviciile digitale să se desfășoare în următoarele săptămâni și luni. În același timp, datorită lanțului de aprovizionare cu semiconductor extrem de globalizat, deficiențele de semiconductori într-o regiune nu pot fi realizate prin producție în alte regiuni.

Este demn de remarcat faptul că până în prezent, nicio companie majoră de cipuri din SUA nu a indicat că producția a fost întreruptă.