Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Procesor S6 pe Apple Watch SE: spațiu de stocare de 16 GB, suport Bluetooth 5.0

Pe 20 august, potrivit rapoartelor mass-media străine, se spune că Apple ar putea lansa un Apple Watch SE cu un preț scăzut, un design mai puțin învechit și o experiență bună a utilizatorului anul viitor.

Potrivit celui care a spus Komiya pe Twitter, Apple ar putea pregăti Apple Watch SE. Noul Apple Watch SE va fi mai ieftin decât Apple Watch. Strategia va fi similară cu iPhone SE.

Conform rapoartelor mass-media străine, acest dispozitiv va avea componente cu costuri mai mici și un design ușor învechit, dar va avea aceeași experiență software excelentă ca generația actuală de Apple Watch.

Komiya a spus că acest ceas este foarte probabil să aibă caracteristicile de aspect ale Apple Watch Series 3 și va avea procesorul S6 al viitoarei Apple Watch Series 6.

În plus, Apple Watch SE va avea, de asemenea, 16 GB spațiu de stocare, suport Bluetooth 5.0 și nu mai are două specificații ale cadranului din care să aleagă, este doar alegerea cadranului de 42 mm.

Presa străină a raportat, de asemenea, că Apple Watch SE ar putea să lipsească unele dintre caracteristicile de ultimă generație pe care le are cele mai recente Apple Watch. De exemplu, va avea o funcție de urmărire a sănătății, dar este posibil să nu aibă o funcție de urmărire ECG. Nu este clar dacă Apple va purta un nou tracker pentru dormit pe acest ceas.

Se raportează că Apple Watch SE va fi disponibil în martie anul viitor, prețul este același ca Apple Watch Series 3, versiunea LTE are un preț de 399 de dolari SUA (aproximativ 2761 de yuani).