Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: Guvernul chinez este de acord să reia activitatea la fabrica Hon Hai Zhengzhou

Revista asiatică Nikkei a raportat în data de 8 că, din cauza răspândirii noii epidemii de virus a coroanei, planul de reluare a fabricilor din Shenzhen și Zhengzhou a lui Hon Hai Group a fost suspendat de guvernul continentului chinez. Cu toate acestea, surse au dezvăluit recent că Hon Hai a obținut aprobarea guvernului continentului, iar uzina din Zhengzhou va relua activitatea așa cum este programat.

Reuters a citat astăzi o sursă anonimă spunând că Onoarea Hai a primit aprobarea guvernului continentului pentru a relua lucrările la fabrica sa din Zhengzhou. În același timp, sursa a dezvăluit că Onorul Hai încă luptă cu autoritățile continentale pentru reluarea fabricii din Shenzhen.

Uzina Zhengzhou a lui Hon Hai Group este principala bază de producție pentru iPhone, care este responsabilă în principal pentru seria iPhone 11, iPhone SE2 și așa mai departe. Cel mai recent raport al analistului Tianfeng International, Guo Mingxuan, a subliniat că fabrica inițial planificată să reia activitatea pe 10 februarie, a amânat acum cel puțin aproximativ o săptămână, rata de rentabilitate preconizată este de aproximativ 40-60%.

Hon Hai nu a răspuns la această problemă.