Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Rezolvați dificultățile Coreei de Sud? Morita Chemical: producând fluorură de hidrogen de înaltă puritate în China în 2019

Potrivit Nihon Keizai Shimbun, Morita Chemical, care se concentrează asupra industriei fluorului timp de un secol, a fost afectat recent de restricțiile de export ale Japoniei la exporturile către Coreea de Sud. În interviul său, președintele companiei, Morita, a declarat că ponderea companiilor japoneze (exporturi de fluorură de hidrogen de înaltă puritate în Coreea de Sud) poate fi redusă datorită gestionării îmbunătățite a exporturilor, iar Morita Chemical va începe, de asemenea, fluorură de hidrogen de înaltă puritate producție în China până în Coreea. Livra.

Fluorura de hidrogen de puritate ridicată, care se află pe cotorul vântului, este crucială pentru producerea de materiale semiconductoare. Fluorura de hidrogen este folosită în principal pentru tăierea substraturilor semiconductoare. În mai mult de 600 de procese de fabricare a produselor cu semiconductor, numărul de fluoruri de hidrogen poate fi de zece ori.

În cadrul vânzărilor de 11,7 miliarde de yeni din anul fiscal 2018 al companiei (din iunie 2018), vânzările de fluorură de hidrogen de înaltă puritate pentru semiconductori exportați în Coreea de Sud au reprezentat peste 30%, sau aproximativ 4 miliarde de yeni. Companiile japoneze reprezintă aproximativ 60% din fluorura de hidrogen de înaltă puritate exportată în Coreea de Sud, dar datorită acestui incident, cota de piață a companiilor japoneze este probabil să scadă.

El a mai subliniat că nu există încă nicio știre despre exportul către Coreea de Sud care a fost aplicată Biroului Economic și Industrial din Kinki în 2 iulie. De obicei, licența este obținută la aproximativ 3 zile de la depunerea cererii, dar procesul devine complicat după Japonia a anunțat controlul exportului celor trei materiale semiconductoare cheie exportate în Coreea. El a explicat că cea mai evidentă schimbare a procedurilor de export este nevoia de a explica utilizarea clientului final. Pentru fluorura de hidrogen exportată către societatea de asociere, atunci când este vândută către o companie de semiconductor, este necesar să furnizați informațiile despre utilizare și informații despre cumpărător, etc., în același mod ca la exportul în China.

Cu toate acestea, Morita a mai spus că producția de fluorură de hidrogen de înaltă puritate va fi începută în fabrica din provincia Zhejiang, China în 2019. După ce a văzut tendința producției de semiconductori care se deplasează din Coreea în China, planul a fost promovat în urmă cu doi ani. El a mai spus că fabrica este o asociere comună cu companii chineze și va împărtăși investiția de 10 miliarde de yeni în echipamente. Poate furniza China din Coreea de Sud în viitor.