Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Renesas Electronics introduce noi amplificatoare RF pentru sisteme de infrastructură 4G / 5G

Renesas Electronics Group (TSE: 6723), principalul furnizor mondial de soluții de semiconductor, a anunțat astăzi extinderea suplimentară a puternicei sale linii de produse cu amplificator RF, odată cu introducerea unui nou produs F1490, care poate oferi un curent liniștit (75mA) mult mai mic decât produse concurente. În calitate de amplificator RF în două trepte de mare generație, F1490 acoperă banda de frecvență 5G sub-6GHz cheie de la 1,8 GHz la 5,0 GHz. F1490 simplifică selecția dispozitivului legăturii de transmisie, elimină modulul de câștig și menține marja de câștig pentru proiectanți și oferă două moduri de câștig opționale, aducând astfel o flexibilitate mai mare, un consum mai mic de energie și o performanță mai puternică a proiectării sistemului.

Naveen Yanduru, vicepreședinte al Diviziei de comunicații RF, industriale și comunicații RF a Renesas Electronics, a declarat: „F1490 are moduri selectabile și câștig mare cu consum de energie ultra-scăzută, menținând în același timp performanțe ridicate ale OP1dB și cifră de zgomot de 2,4dB, care poate satisface clienții '5GmassiveMIMO. Toate cerințele la nivel de sistem cerute în amplificatoarele de față înainte de șofer. Suntem încântați să continuăm să promovăm inovația în domeniile LTE și 5G prin soluțiile de amplificare Renesas pentru stațiile de bază AAS, 4G / 5G și alte echipamente de comunicații fără fir. "

Amplificatorul RF F1490 este proiectat să funcționeze în intervalul de frecvențe de la 1,8 GHz și 5,0 GHz, cu câștig mare, liniaritate mare și lățime mare de bandă, care este foarte potrivit pentru aplicațiile FDD și TDDsub-6GHz5G. Compatibilitatea pin-to-pin a F1490 și a dispozitivelor actuale reduce, de asemenea, costul actualizărilor de proiectare.

Caracteristici cheie ale F1490

Două moduri de câștig opțional: câștig mare de 39,5 dB sau câștig redus de 35,5 dB OIP3 de înaltă performanță OIP3 de înaltă performanță și 24 dBm OP1dB RF variază între 1,8 GHz și 5,0 GHz75mA Tensiune de tensiune de 5 V de curent continuu ultra-scăzut 5 V CTCB temperatura de operare

Ratele mai mari de transmisie de date din ziua de azi au determinat cererea pentru raporturi mai mari de zgomot la telecomunicații, ceea ce înseamnă, de asemenea, cererea pentru componente RF de liniaritate mai mare de la Renesas. Soluțiile patentate de frecvențe radio Renesas au tehnologii inovatoare unice pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale unei game largi de aplicații, inclusiv stații de bază 4G / 5G celulare, sisteme de comunicații, cuptor cu microunde (RF / IF), CATV și echipamente de testare și măsurare. Soluțiile AAS Renesas includ amplificatoare de interfață, amplificatoare cu zgomot redus, amplificatoare de trepte de comutare și pre-drive, etc., cu dimensiuni ultra-mici și eficiență ultra-înaltă, pentru a satisface cerințele de transmisie și recepție performante ale masivului MIMO. Pentru o gamă completă de produse, vizitați Renesas RF Products.