Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Încasând 10 milioane de dolari, Nowi va dezvolta energic PMIC pentru recoltarea energiei

Conform rapoartelor analogice ale eeNews, Nowi BV a strâns recent 10 milioane de dolari printr-o rundă de finanțare a capitalurilor proprii. Această rundă de finanțare va fi investită în principal în produse PMIC, în vederea producției comerciale în 2020.

Finanțarea a fost asigurată de compania Disruptive Technology Ventures (DTV), cu sediul în Amsterdam.

Se înțelege că în 2018, DTV a colaborat cu guvernul olandez pentru a oferi finanțare semințelor pentru Nowi pentru a-i permite realizarea de cercetări și dezvoltare tehnologică și a ajutat-o ​​să obțină mai multe brevete.

CEO-ul Nowi, Simon van der Jagt, a spus odată: „Vom lansa primul produs NWIC A2.3 care recoltează energie în prima jumătate a anului 2020, iar apoi ne vom extinde și mai mult activitățile de afaceri."

Nowi a spus că intenționează să utilizeze această rundă de fonduri pentru a construi un model de afaceri și să-l folosească pe scară largă în aplicațiile IoT și dispozitivele de consum, cum ar fi ceasurile inteligente și alte articole purtabile.

Se înțelege că în 2018 Nowi a anunțat că și-a integrat tehnologia în modulul de ceas inteligent MMT, transformând energia ușoară în electricitate și alimentând noi ceasuri hibride. De atunci, Nowi a reușit să demonstreze că tehnologia sa poate susține utilizarea cipurilor IoT cu bandă îngustă IoT.

Nowi susține că tehnologia sa este compactă și necesită puține componente externe în comparație cu alte metode. Și poate utiliza simultan mai multe surse de energie (solare, mecanice, termice și radio).

Van der Jagt a spus: "Aceasta este o topologie nouă care necesită mai puține componente externe pentru a obține o eficiență de conversie de 80% la 90%." El a menționat, de asemenea, că „utilizarea Nowi PMIC poate reduce numărul de componente externe cu cel puțin 15 Utilizarea acestor componente poate adăuga un dolar suplimentar la factura de materiale și o suprafață suplimentară de 1 $ PCB”.

Van der Jagt a spus că una dintre cheile succesului în aplicațiile IoT și pentru consumatori va fi capacitatea de a sprijini sondarea frecventă a energiei prin intermediul PMIC-urilor adaptive (chiar cipuri de tip machine learning). De asemenea, trebuie să dezvolte mai multe utilizări pentru a răspunde cererii pieței.