Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm lansează platforma Snapdragon Ride: scalabilă și personalizabilă, deschizând calea pentru o conducere autonomă

Qualcomm a susținut o conferință de presă în ajunul CES pentru lansarea noii platforme Qualcomm Snapdragon RideTM, extinzând portofoliul larg al companiei auto. Platforma este una dintre cele mai avansate și scalabile soluții de conducere autonomă deschisă din industria auto, incluzând sistemul de siguranță Snapdragon RideTM de siguranță-pe-chip (SoC), Snapdragon RideTM Safety Accelerator și Snapdragon RideTM Autonom Stack.


Snapdragon Ride poate oferi soluții complete la nivel de sistem eficiente din punct de vedere al costurilor și din punct de vedere al energiei pentru nevoile complexe de conducere autonomă și ADAS (sisteme avansate de asistare la șoferi). Snapdragon Ride combină un sistem software unic SoC, accelerator și conducere autonomă pentru a oferi producătorilor auto o soluție scalabilă care acceptă trei segmente de sisteme de conducere autonomă: inițiativa la nivel L1 / L2 Safe ADAS-pentru mașini cu frânare automată de urgență, recunoaștere a semnelor de trafic și banda menținerea asistenței; Nivel L2 + "Convenabilitate" ADAS-pentru conducere autonomă pe autostrăzi, suport pentru auto-parcare și mașini care conduc în medii de trafic urban cu parcare frecventă; Nivel L4 / L5 de conducere complet autonom pentru conducere autonomă, taxiuri robotizate și logistică robotizată în mediile de trafic urban.


Platforma Snapdragon Ride este construită pe o serie de diferite SoC-uri și acceleratoare auto Snapdragon și folosește procesoare multi-core eterogene și scalabile și modulare de înaltă performanță, motoare AI cu eficiență energetică și vizionarea computerului și GPU-uri lider în industrie. Pe baza diferitelor combinații de SoC-uri și acceleratoare, platforma poate să corespundă nevoilor fiecărui segment de conducere autonomă și să ofere eficiență de răcire lider în industrie, de la 30 de dispozitive din clasa TOPS pentru aplicații la nivel L1 / L2 până la conducere la nivel L4 / L5, 130 Dispozitiv de consum de energie Watt peste 700 TOPS.


Prin urmare, platforma poate suporta proiectarea de disipare a căldurii pasive sau răcite cu aer, reducând astfel costurile, îmbunătățind fiabilitatea, eliminând sisteme de răcire lichide scumpe, simplificând proiectarea vehiculului și extindând gama de conducere a vehiculelor electrice. Gama de SoCs și acceleratoare Snapdragon Ride sunt concepute pentru sistemele ASIL-D (Automotive Safety Integrity Level D) de siguranță funcțională.

Snapdragon Ride va fi livrat producătorilor de automobile și furnizorilor de nivel 1 pentru pre-dezvoltare în prima jumătate a anului 2020. Mașinile echipate cu Snapdragon Ride vor intra în producție în 2023.

Nakul Duggal, vicepreședinte senior al managementului de produse la Qualcomm Technologies, Inc., a declarat: „În ultimii ani, am demonstrat puterea tehnică a companiei în domeniul auto prin implementarea pe scară largă a soluțiilor, adică de aproape toate tipurile de mașini. Acum lansăm foarte fericit prima generație a platformei Snapdragon Ride ca soluție de conducere autonomă, scalabilă, complet personalizabilă și cu un consum extrem de optimizat, care poate satisface cerințele specificației de evaluare a mașinilor noi (NCAP) până la nivelul L2 + conducere autonomă pe autostradă Pentru o serie de nevoi pentru taxiuri robot. "

Security SoC și soluții hardware și accelerator

Qualcomm consideră că următoarea inovație în sectorul auto este de așteptat să fie „convenabil” ADAS la nivelul L2 +, iar cerințele de reglementare conduc, de asemenea, soluția hardware din platforma Snapdragon Ride, de la un singur SOC pentru sisteme ADAS de siguranță activă, într-un sistem extrem de ridicat scalabil Arhitectura constă din mai multe SoC-uri și acceleratoare de conducere autonomă dedicate pentru a sprijini sisteme de conducere autonome complet autonome.

Familia SoCAS și familia de acceleratoare ADC de la Qualcomm utilizează calcule eterogene, care ia în considerare pe deplin nevoile aplicației la începutul proiectării. Utilizând motorul de inteligență artificială de nouă generație Qualcomm Technologies, susC-urile și acceleratoarele ADAS menționate mai sus pot gestiona eficient cantități mari de date pentru sistemele din vehicul, inclusiv ISP-uri pentru senzori de cameră, DSP-uri îmbunătățite pentru procesarea semnalului de senzori, procesoare de înaltă performanță pentru planificare și luarea deciziilor, GPU-uri de ultimă oră care sprijină vizualizarea de ultimă generație și experiența utilizatorului imersiv, subsisteme dedicate de securitate și securitate pe SoC-uri și acceleratoare de conducere autonome.


Prin acceleratoare de conducere autonomă, Qualcomm Technologies aduce capacități de calcul eficiente din punct de vedere energetic pentru mașinile mainstream, iar astfel de funcții echivalente sunt în prezent departe de a fi susținute de industria auto, deoarece complexitatea ridicată și soluțiile termice costisitoare nu pot fi obținute datorită cerințelor stricte de consum de energie. .

Lansează stiva de software de conducere autonomă Snapdragon Ride

Noua aplicație software Qualcomm Technologies dedicată conducerii autonome este o soluție modulară și scalabilă integrată în platforma Snapdragon Ride, ajutând producătorii de automobile să aducă o siguranță și confort sporit la conducerea de zi cu zi, precum navigația automată la conducerea autostrăzii Humanoid, precum și la oferirea de opțiuni modulare precum percepția, poziționarea, fuziunea senzorului și planificarea comportamentului.

Platforma automată integrată Qualcomm Technologies îmbunătățește leadership-ul companiei în domeniile procesării informațiilor în vehicul, audiovizualului informațional și interconectivității în mașini și conduce la creșterea afacerilor. Valoarea totală a comenzilor în aceste domenii este în prezent de peste 7 miliarde de dolari.

Ca principal furnizor al industriei de prelucrare a informațiilor în vehicul și semiconductoare pentru conectivitate automobilistică Bluetooth, Qualcomm Technologies a câștigat proiecte informaționale AV și cabină digitală din 19 dintre cei mai importanți 25 de producători auto din lume. În prezent, toți principalii producători de mașini din lume au adoptat bogatele produse de prelucrare a informațiilor auto, informații audio și video ale informațiilor și soluții auto conectate la autovehicul Qualcomm Technologies. De asemenea, lucrează cu Qualcomm Technologies pentru a livra vehicule sigure, fiabile și eficiente, inclusiv platforma Snapdragon Ride. soluţie.

Chet Babla, vicepreședinte al afacerilor auto la Arm Automotive și IoT, a declarat: "Integrarea celor mai înalte niveluri de soluții de siguranță funcțională este esențială pentru desfășurarea pe scară largă a ADAS și a conducerii autonome. Călătoria viitoare necesită colaborare între industrie și lucrăm Cu Qualcomm Technologies Lucrând împreună și integrarea soluțiilor de siguranță funcțională Arm în platforma Snapdragon Ride este un exemplu de îmbunătățire a siguranței la conducere autonomă. "

John Koeter, vicepreședinte senior, marketing și strategie pentru proprietatea intelectuală, Synopsys, a declarat: „Investiția Synopsys în drepturile de proprietate intelectuală în Organizația Internațională pentru Standardizare ISO 26262 certificare, American Automotive Electronics Association AEC Q100 și managementul calității simplifică dezvoltarea următoarelor -generation ADAS. Interfața IP de design Synare auto, procesorul ARC® IP și combinația platformelor STAR Memory SystemTM și Snapdragon Ride ajută Qualcomm Technologies să atingă niveluri ridicate de siguranță funcțională și accelerează certificarea SoC-urilor lor. "

John Wall, vicepreședinte senior și co-director general al BlackBerry QNX, a declarat: „BlackBerry QNX este încântat să partenereze cu platformele Qualcomm Technologies și Snapdragon Ride. QNX® OS Security și QNX® Hypervisor Security oferă platforme de conducere autonomă sigure, sigure și fiabile Fundația software a Qualcomm Technologies. Pe măsură ce Qualcomm Technologies extinde și mai mult aspectul produsului în domeniul conducerii autonome, așteptăm cu nerăbdare să aprofundăm cooperarea dintre cele două părți și să creăm noi oportunități. "

Ritesh Tyagi, director general, Business Automobile, Infineon Silicon Valley Innovation Center, a declarat: "Infineon a fost întotdeauna angajat să furnizeze tehnologie de bază pentru semiconductor pentru a face mașinile mai sigure, mai inteligente și mai ecologice. Microcontrolerele noastre AURIXTM integrează încrederea companiei în expertiza computatională este un modul fundamental în aplicațiile auto critice în materie de siguranță. Infineon și Qualcomm Technologies colaborează la proiectarea și furnizarea de sisteme de calcul fiabile, scalabile și eficiente din punct de vedere energetic, care vor ajuta să conducă mașini extrem de automatizate pe o piață mai largă.

"Suntem foarte încântați să colaborăm cu Qualcomm Technologies pentru a dezvolta o arhitectură AUTOSAR de nouă generație, care poate fi adaptată la nevoile clienților, integrând software-ul EB corbos și platforma Snapdragon Ride. Produsele noastre care folosesc tehnologia Qualcomm Technologies vor permite furnizorilor și producătorilor de nivel 1 să poată aduce ADAS la mașinile de producție mai rapid și mai eficient. "

"Pe Semiconductor are plăcerea de a integra familia noastră de senzori ADAS în platforma Snapdragon Ride. Prin cooperare strânsă cu Qualcomm Technologies, senzorii noștri ADAS pot interoperabilitatea perfectă și robustă cu procesoarele și software-ul Qualcomm Technologies, ajutând producătorii auto și nivelul unuia dintre furnizori să coste rapid și să coste. -se lansează eficient soluții de generație viitoare. În plus, cockpit-uri digitale AV și sisteme de conducere autonomă În plus, adăugarea flexibilă a funcțiilor în vehicul, cum ar fi monitorizarea șoferului și monitorizarea în vehicul va accelera în mod semnificativ popularizarea acestor noi caracteristici ale siguranță și comoditate. "


Avantajele platformei Snapdragon Ride

• Pachet de asistență sigur, dovedit și integrat, care acceptă sistem de operare securizat și hipervizor

• Cadre de securitate furnizate de companii de renume auto, inclusiv Arhitectură de sisteme deschise pentru automobile adaptive (Adaptive

AUTOSAR)

• Bibliotecă optimizată și completă a funcțiilor de bază pentru viziunea computerului, procesarea semnalului senzorului și bibliotecile standard de calcul

• Instrumente AI pentru îmbunătățirea eficienței modelului și optimizarea mediului de operare a unităților de calcul eterogene

• Complet de software de conducere autonomă pentru funcții de conducere pe autostradă, cum ar fi percepția necesară pentru conducerea autostrăzii

Și funcții de planificare

• Soluție de poziționare rentabilă care sprijină poziționarea de înaltă precizie îmbunătățită a viziunii Qualcomm®

• Hardware și software într-un mediu de test buclă

• Instrumente de gestionare a datelor care acceptă colectarea inteligentă a datelor și adnotarea automată