Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm: face produse cu cip 5G de a treia generație, bazat pe terminalul 5G de la Qualcomm a depășit 230 de modele

Pe 10 noiembrie, potrivit Rețelei de Informații Financiare din China, la cea de-a 2-a expoziție internațională de import din China, Qualcomm a spus că face trei generații de produse cu cip 5G în același timp. Peste 230 de terminale 5G sunt proiectate și dezvoltate pe baza Qualcomm.

În același timp, Qualcomm a afișat un număr de terminale inteligente 5G și o tehnologie de ultimă generație 5G în cabină. Qualcomm a spus că accelerează activ comercializarea 5G, iar în prezent sunt proiectate și dezvoltate peste 230 de terminale 5G care utilizează soluții Qualcomm 5G.

Se raportează că Qualcomm a spus că a afișat smartphone-uri comerciale 5G, inclusiv Lenovo, Nubian, OnePlus, OPPO, vivo și China Mobile. Qualcomm a spus că pentru a sprijini mai bine procesul de dezvoltare 5G, Qualcomm a anunțat în septembrie că va accelera procesul comercial 5G la scară largă prin portofoliul de produse 5G pentru platforma mobilă din Inter-Baolong Seria 8, Seria 7 și Seria 6.

În cadrul expoziției, Qualcomm a mai expus peste 10 module 5G dezvoltate în comun de partenerii Qualcomm și chinezi. Meng Pu, președintele Regiunii Chineze, a mai spus: "Expoziția de șase zile a Expo va demonstra pe deplin impulsul și tendința dezvoltării rapide a 5G în China. Cu platforma deschisă de cooperare a Expo, prin cooperarea cu industria parteneri. O comunicare aprofundată ne ajută să clarificăm strategia și planificarea produsului de urmărire, care ne va ajuta să accelerăm dezvoltarea și desfășurarea 5G în China și în lume împreună cu partenerii noștri ecologici. "