Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Colecție nouă! Huawei a lansat primul cip wireless Kirin A1 din lume și Bluetooth cu eficiență scăzută din lume

Pe 6 septembrie, Huawei a lansat oficial primul cip wireless wireless Bluetooth și cu eficiență scăzută din lume, cipul Kirin A1, la conferința IFA 2019 de la Berlin, Germania, cu o capacitate excelentă de anti-blocare și o conectivitate Bluetooth cu două canale performante. Întârzierea de la an la an este redusă cu 30%, rata de transmisie este crescută de 2,8 ori, iar calitatea sunetului fără pierderi de înaltă definiție este reprodusă!

De asemenea, CEO-ul Huawei Chengdong al companiei de consum Huawei a demonstrat prima cască wireless FreeBuds 3 echipată cu cip Kirin A1, de dimensiuni mici și puternice. Cu un design deschis pentru cască, este prima cască wireless wireless din lume cu un design deschis care acceptă reducerea activă a zgomotului, eliminând efectiv zgomotul ambiental.

În comparație cu AirPods 2, Huawei FreeBuds 3 se încarcă mai repede, durează mai mult și are o latență mai mică. Se înțelege că Freebuds 3 poate activa conexiunea Bluetooth în două sensuri, care are avantajul de a reduce latența cu 30% și consumul de energie cu 50%. Cu toate acestea, aceste avantaje pot fi reflectate doar atunci când conectați telefoane Huawei.

În plus, fiecare set cu cască din Freebuds 3 asigură până la 15dB de reducere a zgomotului ambiental, cu latență de până la 190ms. De asemenea, funcționează cu un senzor osos pentru a detecta vibrațiile vocale ale celui care le poartă și, astfel, crește claritatea apelului.

În ceea ce privește rezistența, Freebuds 3 poate dura 4 ore și are o durată de viață a bateriei de 20 de ore.

Se înțelege că această cască are două culori în alb și negru, iar unele regiuni vor fi vândute luna viitoare.