Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Producția de masă mini LED iminentă, veniturile Everlight urmează să crească în 2020

Potrivit raportului MoneyDJ, Evergrande, o companie majoră de ambalaje cu LED, a fost afectată de concurența lanțului de aprovizionare roșu și de scăderea prețurilor LED începând cu 2019, iar veniturile sale au continuat să scadă. Se estimează că veniturile anuale vor scădea cu 15-20% pentru al treilea an consecutiv.

Cu toate acestea, la briefingul corporativ din noiembrie al Everlight, Everlight a declarat că este de așteptat să extindă producția cu 180KK în 2020, în principal pentru aplicații auto cu LED invizibile Mini și pentru automobile. Este optimist că performanța generală a anului viitor va crește cu procente de două cifre, iar marja de profit brut va crește și ea. îmbunătăţi.

Se înțelege că veniturile Everlight pentru al treilea trimestru al acestui an au fost de 5.173 miliarde de yuani (NT $, aceeași mai jos), cu o scădere de la 17,7% de la un an la altul; marja de profit brută de 25,9%, o creștere anuală de 2,1 puncte procentuale, în principal din cauza scăderii proporției de produse de iluminat; marja de profit operațional 5,38%, o scădere anuală de 0,02 puncte procentuale; profitul net după impozit a fost de 292 milioane de yuani, o scădere anuală de 4,3%.

Pe viitor, pe măsură ce noile produse, cum ar fi lumina invizibilă, auto și diverse aplicații de iluminat de nișă continuă să crească, iar Mini LED a intrat treptat în faza de producție în masă după cel puțin un an de dezvoltare, Everlight se așteaptă ca veniturile din 2020 să se stabilizeze. Sau să crească ușor.

Directorul Everlight, Liu Bangyan, a declarat, de asemenea, în cadrul briefingului, că ritmul de creștere al anului viitor vine din două domenii majore, în primul rând sunt produse noi, inclusiv lămpi UVA și UVC, lumini pentru plante și iluminat comercial; în al doilea rând, produsele de iluminare de fundal, inclusiv mini LED, afișaje, energie electrică Atât concurența, cât și aplicațiile TV au posibilitatea să crească. Este optimist că performanța generală a anului viitor va crește cu procente de două cifre (mai mult de 10%).

Everlight Electronics este o companie optoelectronică din Taiwan, care produce LED-uri. Fondată în Taipei în 1983, a fost a șaptea cea mai mare companie cu LED-uri din lume în 2009 și a fost promovată la al cincilea cel mai mare producător din lume până în 2016. Everlight Electronics are 30 de ani de experiență profesională de cercetare și dezvoltare a componentelor LED și joacă un rolul cheie în industria LED globală.