Alegeți țara sau regiunea dvs.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG a arătat testarea cu succes a fluorurii de hidrogen produse în Coreea și a început să o folosească pe linia de producție.

Potrivit BusinessKorea, LG a arătat că a finalizat testarea fluorurii de hidrogen de înaltă puritate produsă în Coreea și a început să o aplice în procesul de producție. Cu o lună înaintea așteptărilor inițiale.

Conform surselor din industrie, LG Display a finalizat recent testul final al fluorurii de hidrogen de înaltă puritate furnizate de o companie coreeană și a început să-l folosească pe linia de producție. Conform raportului de testare, fluorura de hidrogen auto-fabricată îndeplinește cerințele de producție și costuri. Conform rapoartelor, LG a arătat că fluorura de hidrogen coreean este aplicată liniilor de producție ale panoului-pilot, cum ar fi panourile organice cu diode de emisie de lumină (OLED).

În plus, Samsung Display va fi finalizat testul fluorurii de hidrogen de înaltă puritate din Coreea în septembrie. În acest moment, nu au fost identificate probleme critice în test și este posibil ca produsele locale să fie utilizate pentru producția în masă imediat după testul final. Anterior, Samsung a arătat utilizarea fluorurii de hidrogen de la companiile de materiale japoneze și coreene.

Spre deosebire de liniile de producție cu semiconductor care utilizează procese la nanoscala, producția panourilor de afișare nu necesită fluorură de hidrogen de puritate înaltă, cu o puritate de 99,9999999999%. Fluorura de hidrogen este utilizată în principal pentru gravarea umedă pentru a îndepărta acoperirile defecte și pentru a curăța și elimina materialele organice și oxizii de pe suprafața panoului de afișare.

„LG Display a spus pe 24 august că va dura ceva timp pentru a testa fluorura de hidrogen produsă intern, dar va fi finalizată mai repede decât se aștepta.” Un oficial al industriei a spus: „Acest test va face ca dependența LG de fluorura de hidrogen japonez să fie mult mai scăzută, dar asigurarea furnizării de fluorură de hidrogen de înaltă puritate este încă o problemă.